Gå til innhold

Beste album?


Suppelars2k

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmmm.. Tough one..!

 

Altså. Jeg kan sikkert ramse opp 25 sinnsykt gode album nå.. Og så komme på 50 til 5 min etter jeg har posta.. Velge ett? Oi.. Lemme think..

 

rap-punk opplegg - RHCP - Blood Sugar Sex Magik

 

Alternative: hmm.. Bobby Conn - Det albumet med Angels, No revolution osv, husker ingenting ikveld.. Ikke tittelen på albumet heller.. :shrug:

 

dark anything: Nesten alle tool, og Origin of symmetry av Muse.. Og ikke minst i det hele tatt: Det albumet fra NIN som bare har rolige sanger..

 

Mye, mye, mye, mye mer jeg kan ramse opp.. Alt for mye.. Kanskje jeg kommer innom posten senere ;) Andre jeg kommer på og nevne: Cake(alt?), Gomez(alle?), QOTSA(Det siste.. som jeg ikke husker navnet på :O Rødt theme, anyways) Kyuss(qotsa ja), og uendelig mange fler ;)

Lenke til kommentar

hmmms.... Blood Sugar Sex Magik er et sinnsykt bra album... ingen tvil. Ellers holder jeg en knapp på Radiohead - OK Computer og Turboneger - Apocalypse Dudes. Alt er selvfølgelig i ganske forskjellige sjangre. Er også verdt å nevne Metallica - Master of Puppets. ÅJO! også Iggy Pop med et album jeg ikke husker navnet på...!

Lenke til kommentar
de fleste Metallica-albumene i denne rekkefølgen

 

1. Puppets

2. Ride The Lightning

3. ...and justice for all

4. Kill 'em all

5. Selftitled

6. Load

.

.

.

349: St. Anger

Hehe det stemmer... etter St. Anger har jeg mista all tro på Metallicas evner til å gjøre noe ordentlig... siste virkelig bra albumet deres var Metallica (The Black Album). Etter det har de gjort Load, som var semi-bra, og lite annet. Synd men sant. Jaja, livet går videre og farke hører stort sett på Blind Guardian om dagen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...