Gå til innhold

[Løst] Bulk og Cardio - Balansegangen


Anbefalte innlegg

Jeg er på bulk - dette kan være noe forvirrende og jeg prøver å sette i gang en diskusjon om temaet.

 

For min del er det viktigste å beholde muskelmarkeringene og unngå ostepop-syndromet. Dette gjør jeg ved å opprettholde cardio-treningen midt oppe i eggehvitte-drikking og 500grams fettfrie ytrefileter.

Jeg skal legge på meg ja, og er klar over at jeg må har i meg en salig blanding av proteiner, fett og karbs, men det er musklene jeg vil bygge på - ikke først bygge opp fettmassen for så å omdanne den til muskler.

Jeg er ute etter momentant muskelbygging.

 

På "treningsfrie" dager trener jeg cardio. Det kan være en time spinning eller 2 eller 1.5 timer på 3D-mølla. Brattest mulig stigning og sakte gange.

 

Hvilken form for Cardio trening synes du personlig er den som spiser minst av muskelmassen?

 

Jeg mener at man ikke kan være seriøs muskelbygger uten å få meg seg en del cardio-økter. Man skal ha i gang blodomløpet slik at det er rask vei for blodet å stremme inn i musklene.

Cardio øker også mulighetene for alle næringstoffene i maten å nå frem dit det skal :)

 

Det er alle motsetningene her jeg er opptatt av - finne balansegangen for å oppnå maksimal effekt.

-Cardio spiser muskelmasse, men er samtidig meget viktig.

 

Det siste året har jeg har gjennomsnittelig 3 timer trening hver dag, meget variert, har et godt kosthold og får i meg minst 2g proteiner pr. kg. kroppsvekt og ting fungerer bra.

 

Hjelp meg å optimalisere med personlige erfaringer - Takk! :w00t:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vet ikke om dette er trolling, så jeg gidder ikke bruke mer tid på det enn at jeg anbefaler deg å lese deg opp på basics. Det er mange grunnleggende feil i teorien din.

Hei Akse

 

Dette er ikke trolling.

 

Jeg har løftet skrot i 20år, men det er kun det siste året jeg har klart å konsentrere meg om cardio, kalorier og generelt matinntak.

 

Jeg kan fortelle deg at dette gjør underverker for meg, jeg bygger muskler og samtidig minsker fettprosent. Har aldri vært A4 og går mine egne veier, og jeg ville satt pris på om du tok tråden seriøst og kanskje leser den en gang til - og ikke nøl med å komme med din mening om opplegget, annet enn å ikke ta det seriøst. (:

 

Med min trolling har jeg først deffet 13kg, ripped, økt muskelmasse. Nå som jeg har fått av gammel moro skal jeg opp igjen.

 

Jeg er ute etter å perfeksjonere og finne en balansegang mellom bulk og cardiotrening, en type trening jeg er helt hektet på og som jeg vet kan spise en del muskelmasse.

 

Jeg har allerede på 3uker lagt på meg 2kg, og har ikke fått disse kiloene på magen for å si det sånn.

Men jeg vil ha mer!(:

 

Hvis det er standarden eller "normalen" du mener mangler her vil jeg si TAKK for komplimentet.

Jeg er alternativ og åpen for alt.

 

Vær så snill og lær meg mer, og fortell meg gjerne hvor feil jeg gjør (:

Lenke til kommentar

1. Man kan ikke gjøre om fett til muskler. Det er to forskjellige typer celler. Man forbrenner fett og øker størrelsen på muskelcellene.

2. Det skal mye kardio til før det går ut over muskelvekst.

3. De kiloene du la på deg er stort sett oppfylling av glykogenlagrene.

Takk :)

 

1. Ja, men er det ikke slik at man muskelcellenes økning er av betydning at du må ha fettceller å forbrenne?

 

2. Kardio er jeg rimelig grønn på :) ..men dette var godt å høre.

Men nå skal det sies at jeg trener MYE...det er det som var hovedtemaet mitt i trådstart som du så fint tråkka ned i grusen igår..

Jeg vil tro at 7-10timer kardiotrening i uka har en viss påvirkning på muskelmassen som samtidig skal bygges opp - Derfor kunne jeg vært mer tydelig i måten jeg formulerte meg på:

- Hva slags kardiotrening er best når man har muskeløkning som hovedmål?

 

3. Hvordan vet du det, i akkurat dette tilfellet? Hadde det vært snakk om 2kg på 3 dager så hadde jeg vært sikker på dette jeg også.

Da jeg var på deff spiste jeg masse mat, sunn mat, og det er ikke først nå som jeg er på bulk at jeg har trent styrke - det har jeg gjort hele tiden.

Jeg sier ikke at du tar feil, jeg bare stiller spørsmål for å kanskje få en bredere forklaring.

 

Jeg har bilder tatt for 3 uker siden da jeg startet på bulk, og sammenligner bildene nå 3 uker senere. Det er mye mer pump og markerte muskler nå.

Lenke til kommentar

Det her er så gjennomført idiotisk at du finner bedre informasjon av å lese KK.

 

Lykke til med fail-bulken din.

 

Hmm..

jeg er overasket over hvor lite hjelpsomme dere er, og fremfor å trykke ned folk dere mener har en feil oppfatning av noe burde dere heller komme med forslag til forandring eller hoppe pent over til neste tråd istedet :)

 

Jeg er enig i at det er bedre å lese KK.

 

Legger ned denne tråden..

 

Takk skal dere ha :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har slettet personangrep fra tråden. Vennligst vær snille og greit med hverandre. Hvis noen føler seg trkkasert eller mobbet ser vi helst at dette rapporteres slik at vi får luket det bort fra forumet. å Svare på slikt i en tråd kan gjøre ting verre.

 

Reaksjoner på dette skal som vanlig ikke kommenteres i tråden men kan gjerne tas på https://www.diskusjon.no/index.php?s=b5770b344f75925a57cf672f34bd93db&&app=members&module=messaging&section=send&do=form&preview=1&_from=quickPM&fromMemberID=1713”'>Personlig Melding. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...