Gå til innhold

Alien Isolation, Ryse eller Evil Within


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke prøvd Ryse, men det har fått relativt dårlig kritikk stort sett over alt. Jeg ville gått for Alien eller Evil Within. Begge er bra, så det kommer mest ann på hva du foretrekker. Jeg er stor fan av Alien, så ville personlig gått for det. Evil Within er slettes ikke dårlig, men noen irriterer seg over at det bare er letterbox (dvs sorte kanter øverst og nederst i skjermen.) Det plager meg ikke i det hele tatt, men som sagt er det mange som irriterer seg over det. Gameplayet er veldig likt Silent Hill og gamle Resident Evil, så det er jo bra. :)

Lenke til kommentar

 

Bør nevnes at The Evil Within er en røten PC port

På hvilken måte da? Spiller det på PC selv, men synes det fungerer veldig bra.

 

Bl.a. Låst til 30 fps, og letterboxing. Riktig nok kan dette fikses med litt know how, men stabilt 60 fps sliter ihvertfall jeg med, noe grafikken strengt tatt ikke kan rettferdiggjøre. Den begrensede FoVen hjelper heller ikke, samme hvor cinematisk utvikleren tror det blir.

 

Når det er sagt, er spillet helt OK, dersom man takler disse problemene.

Lenke til kommentar

Ikke Ryse ... jeg ELSKER gladiator spill men det folk ikke liker med Ryse er at det går totalt på autopilot. Det er ekstremt lineært og samme combat animasjonene om og om igjen med slow motion. Du blir dritlei etter 5 minutt. Virker som at det har en interessant story men jeg klarer ikke å fortsette med det, det er så repetivt at jeg blir kvalm. Grafikken er det beste jeg har sett men dem har feilet totalt på gameplayet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...