Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Hei, jeg(17) går på studiespesialisering internasjonal.

 

Jeg er veldig angst på skolen siden jeg hadde en konflik med ei lærer(25) og hun er min kontaktslærer . Konflikten var at jeg snudde til venninna og tulla med henne. I et sekund ( jeg mener virkelig... et sekund) og så sundde jeg tilbake. Jeg fikk kjeft fra læreren (stor kjeft) sånn at jeg gråt og gikk ut fra timen og jeg har sagt unnskyld til læreren før jeg gikk ut selv om jeg ikke var skyldig. Jeg har aldri opplevd sånne sistuasjon før, lærene mine var glade i meg for jeg var en ærlig og respekterte dem. Jeg hadde ikke sagt det ifra til foreldrene mine, for jeg ønsker at de skulle ha en fin ferie i utenlansk. Formålet mitt er å få snakket det ut og Tusen takk at du lest innlegget mitt .

Endret av Isabellkanchanadalseng
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville vel bare sagt ifra til læreren at du syntes håndteringen hennes av situasjonen var litt for ille. Fortell henne hvordan du følte det, og si at du gruer deg for å gå på skolen pga henne.

Jeg ville bare vært ærlig, og hvis du ikke kommer noen veg med henne så hadde jeg snakket med studierektor/inspektør :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

det spiller ingen rolle om du tuller i 1 sekund eller i 100 sekunder, hvis det ene sekundet er det sekundet du blir sett på så får du en reaksjon. Det hjelper ikke å si til politiet at du kjørte for fort i bare ett sekund heller.

Jamen dette er ikke like seriøst som å kjøre for fort, liksom?!

Endret av Maurits91
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Syns noen overreagerer litt her, du er 17: å snu seg til veninnen og tulle i et sekund er ikke verdens undergang. Uansett er det et virkelig problem at du er redd og føler deg usikker i møte med læreren din. Om du synes det er vanskelig å ta opp direkte med læreren med en gang er det kanskje en helsesøster, en annen lærer eller avdelingsleder du kan prate med?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...