Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kan noen si at det går over? trenger trøst


Anbefalte innlegg

Hey. Likte en gutt jævla godt, og han likte meg. Av ulike årsaker, kunne vi uansett ikke tatt det til et mer seriøst nivå. Jeg har klart å drite meg fullstendig over han flere ganger nå i fylla, og har sikkert skremt han bort. Orker ikke si hva eller hvorfor, men jeg mistenker han driver med eksen sin nå. Faen altså! Jeg er ganske trist. Har slettet nr hans, og fra sosiale medier... Tenker på han konstant. Tenker hva om hvis men osv. Helt forferdelig... :( skulle gjort ting annerledes..!

 

Anonymous poster hash: e88f0...99d

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Hvis du slutter å drite deg ut så går det over.

Ja, jeg kommer ikke til å se eller høre noe mer fra han nå, så det går vel kanskje over til slutt? Og det er vel glemt om noen år, tror du ikke? At det går an å starte fra scratch igjen når alt har roet seg HELT, null kontakt? Anonymous poster hash: e88f0...99d
Tid leger det meste. Enten glemmer dere hverandre og det som har skjedd, eller så glemmer dere det som har skjedd og det ordner seg mellom dere. Vet jo ikke hva du har gjort, så det er vanskelig å si om det siste er mulig.
Lenke til kommentar

på hvilken måte har du såkalt "tabbet deg ut" for han?

 

Det går ikke an å tabbe seg ut ser du. Uansett om du så har stått full utenfor vinduet hans og ropt på han halve natta så ville det ikke vært å tabbe seg ut dersom han faktisk likte deg. Kjernen her er at det spiller ingen rolle hva du har gjort for noe, han likte deg ikke. Og kommer sannsynligvis ikke til å gjøre det senere heller.

 

Du kan tabbe deg ut på en måte, såre han. Hvis du har såret han flere ganger så har du tabba deg ut. Men det tror jeg ikke du er dum nok til å gjøre.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Tusen takk, dere! Jeg klarte ikke slette han fra snapchat, fordi jeg har tenkt å vise han at jeg har det jævla bra uten han også, men akkurat nå, måtte jeg bare avinstallere hele appen for å helt unngå han.

 

Anonymous poster hash: e88f0...99d

 

 

Du klarte ikke slette han fra SnapChat for å vise han at du har det bra uten han... så istedefor avinstallerer du hele SnapChat, you go girl!! :wee:

 

Du skal uansett se det ordner seg... kanskje med han, kanskje med en annen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...