Jump to content
Sign in to follow this  
Øystein.F.

No kan du spele Final Fantasy IV på PC

Recommended Posts

Allerede spilt gjennom dette på DS, men det er en av de bedre remakene som forbedrer originalen på nesten alle områder, så jeg håper alle som gikk glipp av DS-versjonen kjøper denne.

Share this post


Link to post

Tja. Originalen på Super Nintendo hadde sin sjarm, men jeg har dessverre langt mindre tålmodighet til å spille Japanske rollespill i dag. Jeg prøvde det igjen for et par år siden men kom vel ikke lenger enn til en grotte under Damcyan før jeg begynte på noe annet. Da holdt jeg ut langt lengre i Phantasy Star 4.

 

Kampene i Japanske rollespill er (som regel) veldig repetitive og lite engasjerende. Jeg liker mer taktikk i rollespillene mine, eller færre kampsituasjoner. Men så har jo disse 16-bits spillene andre kvaliteter da som fin grafikk, vakker musikk og historier som kan være interessante.

 

Men Square burde gjøre som Lucas Arts gjorde på Monkey Island og legge ved muligheten til å spille Super Nintendo versjonen også, for grafikkstilen på bildet over var heller usjarmerende.

 

Dessuten så hadde jo Final Fantasy IV en alvorlig historie som jeg syntes var imponerende da jeg spilte det på grunn av tematikken og hendelsene i spillet. Jeg hadde ikke spilt et lignende tv-spill før det. Historien fungerer nok bedre om mann er eldre barn\tenåring men den står seg fortsatt godt i dag syns jeg. Bildet over gir et veldig useriøst utrykk som jeg ikke syns passer til spillet.

Edited by Gother-Bit

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...