Gå til innhold

Laptop i prisklassen 4500 - 5000 kr.-


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har akkurat hatt et pc-sammenbrudd, og er på kikk etter en ny en. Den skal helst koste rundt 4500-5000 kroner på det dyreste.

 

Det jeg da bruker datamaskinen til er litt små-spilling i ny og ne, da for det meste League of Legends/Hearthstone, ikke særlig krevende spill, men hadde vært fint med noe som kjørte disse relativt bra.

 

I tillegg skriver jeg endel for avis og studerer samtidig, så det blir endel skriving. Ikke så mye å ta stilling til sånnsett, bare den har et fungerende tastatur :)

 

Jeg vil helst unngå Acer (har hatt veldig dårlig erfaring med datamaskiner/kundeservice fra deres hold) men tar imot de fleste forslag!

 

Så langt har jeg sett på denne http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-15---16-tom/asus-x550lc-xo333h/205922.3003/

og denne

http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/LE59426660/lenovo-ideapad-z50-70-15-6-barbar-pc-sort#tab-more-info

 

På forhånd takk! :)

Endret av Hunkachunk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke kjøp lenovoen. Intel HD grafikk er svak sammenlignet med andre grafikkløsninger og du vil ikke få god bildeflyt her. I hearthstone går det greit men i LoL får jeg 30-50FPS med samme Intel HD løsning som nevnt på Lenovo.

 

Jeg foreslår Acer V5-54208G1TMaik til tross for din tidligere erfaring med merket. Den er bygget i aluminium, og har en jevnt over god ytelse sammenlignet med pris.

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-V5-561G-Notebook.115567.0.html

Lenke til kommentar

Hva tenker dere om Asusen jeg linket?

 

Er veldig imot tanken på en ny Acer maskin i øyeblikket, der den som akkurat døde har vært et tilnærmet mareritt uten noe som helst forståelse fra support på andre siden av telefonen. I tillegg til dette fant jeg ikke acern for mindre enn rett under 7000 kroner, som er et par hakk for dyrt på studielønna.

Lenke til kommentar

http://cdon.no/elektronikk/acer/15inch-acer-v5-561g-54208g1tmaik-i5-8-1000-amd-r7-2gb-w8-1-p27353088?utm_source=prisguide_no&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisguide_no

5000 kroner.

 

 

Hvilke spørsmål trengte du support til? Det er godt mulig dette forumet er mye mer behjelpelig om det skulle være noe. Dessuten er nok support på generelt grunnlag temmelig tynn, mest fordi selger har fått pengene for maskinen, og dermed kutter på support ettersom det normalt ikke gir mer penger i kassa.

 

Her er test av ASUS fra samme side for sammenligning. Se spesielt på testene, bildeflyt og poengscore.

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-X550LB-NH52-Notebook.115616.0.html

Lenke til kommentar

Får ikke startet datamaskinen, den er ute av stand til å kjøre windows. Det er derfor heller ikke mulig å formatere den uten CD, hvilket jeg ikke har. Samtidig har jeg problemer med overoppheting, for andre gang på et halvt år (selv etter at de "fikset" det tok det veldig kort tid før problemet var tilbake).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...