Jump to content

Hunkachunk

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Heihei! Jeg skal kjøpe et polaroidkamera til kjæresten i bursdagsgave, og lurte om det var noen kyndige folk her inne som kunne hjelpe til med å velge en grei modell? Det ville jo blitt brukt til smått og stort, og hverken jeg eller hun er nevneverdig fotokyndige. Kameraet ville nok vært for å ta hyggelige bilder nå og da om noe hyggelig skjer eller for å reise med. På forhånd takk for svar!
 2. Heihei! Først og fremst: for en sabla fin tråd - har leita etter noe ala dette ei god stund! Har skummet gjennom de siste sidene, og ser det er mange anbefalinger for Oslo-folket i forhold til hvor å kjøpe kaffen sin. Nå har det seg sånn at jeg bor i distrikts-Norge, Trondheim hvor jeg ikke har tilgang til den mengden kaffe som finnes i storbyen. Te og kaffehuset har vært veldig skuffende så langt, og ellers har jeg prøvd kaffen til Dromedaren, S&H (som ofte er litt gammel når den når hyllene) og så Kaffebrenneriet. Er det noen fra Trondheim som kjenner til et skikkelig bra kaffebrenneri/utsalgssted?
 3. Har forsåvidt også sett på Galaxy Alpha - er det verdt å legge på en tusenlapp for den?
 4. Hei! Jeg skal investere i ny telefon til rundt 3000 kr, og trenger litt hjelp til valg med tanke på at jeg ikke akkurat er en ekspert på telefoner. Så langt har jeg sett på Huaweis Honor 6 - http://www.tek.no/artikler/test-honor-6/165768og Ascend P7 http://www.tek.no/artikler/test-huawei-ascend-p7/161296 De ser ut som meget gode telefoner til prisen, og jeg vil jo helst ha mest mulig telefon for tusenlappene jeg legger ut. Men er litt skeptisk da jeg ikke har hatt noen erfaring med Huawei og deres produksjonskvalitet. Jeg er selvfølgelig åpen for andre forslag.
 5. Hei! Jeg laget en tråd her om dagen i forhold til valg av ny pc kjøp, jeg vurderer akkurat nå mellom 2 datamaskiner: http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-15---16-tom/asus-x550lc-xo333h/205922.3003/ http://www.netonnet.no/art/data/laptop/varemerker/lenovo/lenovo-g50-70/206870.6055/ Selv lener jeg meg mot Asusen, men av det jeg har hørt så har Lenovo et veldig godt rykte, mens jeg kjenner noen som sverger fra Asus intenst. Med min begrensede dataforståelse så ser Asusen hakket bedre ut.
 6. Får ikke startet datamaskinen, den er ute av stand til å kjøre windows. Det er derfor heller ikke mulig å formatere den uten CD, hvilket jeg ikke har. Samtidig har jeg problemer med overoppheting, for andre gang på et halvt år (selv etter at de "fikset" det tok det veldig kort tid før problemet var tilbake).
 7. Hva tenker dere om Asusen jeg linket? Er veldig imot tanken på en ny Acer maskin i øyeblikket, der den som akkurat døde har vært et tilnærmet mareritt uten noe som helst forståelse fra support på andre siden av telefonen. I tillegg til dette fant jeg ikke acern for mindre enn rett under 7000 kroner, som er et par hakk for dyrt på studielønna.
 8. Hei, jeg har akkurat hatt et pc-sammenbrudd, og er på kikk etter en ny en. Den skal helst koste rundt 4500-5000 kroner på det dyreste. Det jeg da bruker datamaskinen til er litt små-spilling i ny og ne, da for det meste League of Legends/Hearthstone, ikke særlig krevende spill, men hadde vært fint med noe som kjørte disse relativt bra. I tillegg skriver jeg endel for avis og studerer samtidig, så det blir endel skriving. Ikke så mye å ta stilling til sånnsett, bare den har et fungerende tastatur Jeg vil helst unngå Acer (har hatt veldig dårlig erfaring med datamaskiner/kundeservice fra deres hold) men tar imot de fleste forslag! Så langt har jeg sett på denne http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-15---16-tom/asus-x550lc-xo333h/205922.3003/ og denne http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/LE59426660/lenovo-ideapad-z50-70-15-6-barbar-pc-sort#tab-more-info På forhånd takk!
 9. Ja, har gått gjennom det meste - overopphetingen skjer relativt sporadisk og uansett underlag/temperatur og har vært et problem tidligere på tross av amatørforsøk på å rense vifta. Har nok ikke prøvd å overklokke, er ikke så fryktelig teknisk anlagt Og sist jeg sjekka, for litt over 2 uker siden var det ingen virus i følge Avast. Fikk derimot en feilmelding om problemer med harddisken.
 10. Hei! Jeg fikk en datamaskin til bursdagen min for 1.5 år siden en Acer Aspire. Nå har den takket for seg, og forlatt denne verden (konstant bluescreen og jeg har ikke mulighet til å reinstalere programvare). Samtidig har dataen hatt en historie med trøbbel. Jeg fikk tilsendt nytt batteri iløpet av den første måneden og den har vært inne til service på viften grunnet overoppheting. I det siste har overopphetingsproblemet kommet tilbake. Begge disse gangene prøvde jeg manuelt å fikse vifta selv, uten resultater. Jeg kontaktet så Acer med cirka det samme som jeg har skrevet her (med litt ekstra muntlig frustrasjon ). Hvor det eneste tilbudet jeg fikk var service på maskinen, i utgangspunktet på egen regning. Siden den ikke har vært inne grunnet samme feil 3 ganger har jeg visstnok ikke rett på nytt produkt. At jeg i skrivende stund har 2 store mangler betyr visstnok ingenting... Jeg har vurdert å sende klagebrev til Acer, og har sendt inn en returforespørsel til MPX. Er det noe vits i å fortsette å krangle, eller må jeg bite i meg å ty til gata for å tigge?
 11. shit, jeg blir mer og mer usikker. Valget mitt står mellom Nexusen og Xperia V på One Call (Er nødt til å kjøpe med nedbetaling), og tenker jeg skal gjøre dette på One Call sin nettbutikk. Er det verdt å bruke 400-500 kr.- mer for Nexus 4 forhold til Xperia V? Føler at Nexusen er litt for stor, og Xperiaen er omtrent passelig størrelse, men Nexus har nyeste android i motsetning til Xperiaen. Foreløbig tror jeg det blir Nexus... noen flere innspill på smarte valg?
 12. Nei, skjønner egentlig at de telefonene er kanskje litt for sterke for mine behov, men brente meg veldig sterkt på forrige telefonvalg (htc wildfire) og vil gjerne ha en som er litt mer "top notch". Men om så, har dere litt mer økonomiske valg som fortsatt holder en rimelig grei standard + levetid?
 13. Jeg er på utkikk etter en ny telefon, og har så langt sett på galaxy s3, HTC One S og Sony Xperia V pga. den prisklassen de ligger i akkurat nå, helst ikke mer enn rundt 4000ish. Jeg er ute etter en telefon som kan brukes til det helt standarde hverdagslige bruk. Er ikke særlig gærn etter høy ytelse og slikt, men ønsker at telefonen kan kjøre enkle hjernedøde spill, apps som snapchat og bra musikkavspilling. På forhånd takk!
 14. Takk for hjelpen, men tror 6000 blir litt i det dyreste laget for en mildt sagt fattig student, må vel kike litt rundt når romjulsalget begynner/over nyttår ja.
 15. Hei! Nylig så har min trofaste traver av en skolepc endelig dævva, og jeg trenger derfor en ny en. Så jeg lurte på om noen kunne hjulpet en rimelig clueless type i hva jeg skal investere julepengene i. Dataen jeg tenker på skal funke greit til skole, ikke være alt for svær og helst så burde den kunne klare å kjøre f.eks League of Legends rimelig greit for rundt 4000-5000 kr eller noe slikt. Helst veldig rimelig. På forhånd takk for hjelpen!
×
×
 • Create New...