Gå til innhold

Vannkjøling, PC av/på?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har planer om å kjøpe en lukket vannkjøler, Corsair H100i og lurer på om det er slik jeg har lest at man BØR ha PCen på hele dagen eller om det er greit å skru den av når den ikke er i bruk.

 

Jeg er vant med å skru av PCen når jeg er ute av huset/Vekk fra tomten uansett hvor lenge. Også er det tider hvor man er borte i en måndes tid og dette lurer jeg da på.

 

Kan man skru av PCen når den ikke er i bruk uten noen stor risiko for at det begynner å lekke/pumpen stopper? (Tror ikke lekking er noe problem når den ikke er i bruk.)

 

Har lest andre steder at man skal skru av maskinen når man er borte i mer enn 3-4 dager og slikt, men ikke lest noe om at du MÅ ha den på lenge, eller at det er veldig mye bedre. Har også fått inntrykk av at man bør holde den på for å forhindre at pumpen stopper.

Endret av Colosuss
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Bør jeg kjøpe den herfra? http://www.netonnet.no/art/data/komponenter/kjoling/vannkjoling/corsair-hydroh100i/181338.7066/

 

Eller fines det billigere alternativer, har ikke funnet noe billigere...

Kjøp denne istedet: http://www.netonnet.no/art/data/komponenter/kjoling/prosessorkjoling/noctua-nh-d15/204323.7058/

Like bra kjøling og mye mer holdbar.

 

Den er ikke akkurat kompakt, men ser ut som en god deal, og lettere å ta hånd om for en n00b :p CPU og Overclock på den?

Lenke til kommentar

Nja vil nå si den er vanskeligere å montere enn H100. Er nå en kjøler på rundt 1 kilo da :p

Hvis du ser på grafene her ser du at den er minst like bra som H100. http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2014/05/01/noctua-nh-d15-review/2

Er også mange som plages med H100 og lignende, ser stadig vekk folk med lekkasjer, ulyd / defekt pumpe, osv.

Hvordan holder den seg på når den står sidelengs? :p Men uansett, hørt at den er stille, og sånne greier.

Lenke til kommentar

Hmmm... Er veldig usikker på hva jeg skal velge, en H100i frister veldig, mer kompakt, ser bedre ut, lettere, litt stillere, litt mer ytelse, men da har man alltids risikoen for at hvis noe går galt, går det veldig galt. Samt er jeg borte noen uker i året og jeg vet ikke om man bør dra vekk fra noe slikt eller ikke.

 

På en annen side er en heatsink tryggere (?) og litt billigere (prisen har ikke noe å si.) Den er tung, går noe galt ville det vært likt som om noe gikk galt med en vanlig CPU vifte. Den ser ganske motbydelig ut for å være ærlig... :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...