Gå til innhold

Anbefal et spill her !


Anbefalte innlegg

Tenkte folk kunne få anbefale spill her og skrive kort om hva spillet handler om og hvilken funksjoner spille evt har som gjør så du syntes det er bra

 

 

Jeg anbefaler

 

Dead Rising 3

 

Kan kjøpes på steam men du får det billigere på for eks Cjs-cdkeys.com

 

Spillet handler om zombier, zombiene er trege og det er mange av dem. Det er ikke et spill med "Super-zombier" som kan fly osv. Du har mennesklige fiender også. Du kan runne spillet veldig fort om du hopper over zombie slakting og sideoppdrag men det finnes også 5 andre "synspunkter" hvor du kan spille forskjellige kaptiler som andre overlevende av zombie utbruddet

(NB: Skal vist være en god del tekniske problemer med spillet, Fungerer fint for meg amd gpu, vet at nvidia brukere kan ha problemer )

 

Planet side 2

 

Gratis og spille, FPS skytespill hvor du det er 3 lag som kjemper om kontroll over et kontinent, massive kriger med fly,soldater,tanks,biler. Som sagt gratis og spille men det kan være litt klønete og forstå spawnsystemet,interface,squads,loadout osv med det første.

Endret av Eriksendrul
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg anbefaler

 

Banished (Under utvikling, men bra. Skal ikke så god PC til.)

Kjøpes på Steam for 18,99 Euro. Dette spillet er veldig vanskelig først og fremst, jeg personlig synes til og med vansklighetsgraden "Easy" er vanskelig. Spillet er et "city" builder hvor man starter med en rekke familier, spørs hvordan vanskelighets grad man velger å spille spillet på. Målet med spillet er å overleve og ikke dø av sykdommer, katastrofer, sult osv. Relativt simpelt konsept. Har 16 timer med dette på steam og planelegger å spille mye mer.

Kerbal Space Program (Under utvikling, men kommet seg veeldig. Trenger ikke ekstremt god PC her heller.)

Kjøpes på steam for 24,99 Euro. Regner med at de fleste vet hva dette er, men spillet går ut på å utforske et solsystem med din hovedbase på Kerbin. Herfra skal du bygge romraketter i en slags karriere modus eller free modus. Mye spennende å utforske i dette spillet må jeg si. Har 11 timer med dette på steam og har enda ikke dratt noe spesielt sted, bare tullet rundt med forkjellige greier i freemode.

Endret av ColossusZ
Lenke til kommentar

Kjekk tråd, men folk bør si ifra om spillet de anbefaler har visse tekniske problemer og med det hinter jeg til anbefaling av Dead Rising 3.

Det fungere bedre (for meg) med den nyeste grafikk driverene men leser forsatt om folk som ikke får til å spille eller at det går elendig på pcen deres.

Endret av -Léon-
Lenke til kommentar

Transport Tycoon Deluxe er et spill jeg bare må spille innimellom selv om selve spillet er nesten 20 år gammelt.

Du starter i 1950 med et mål om å bli rikere enn opptil 9 andre konkurenter. I starten har du ganske trege tog, fly, båter og busser, men ettersom årene går får du tilbud om å kjøpe nye og bedre transportmiddler å det er om å balansere utgifter mot inntekter for å lykkes. Spillet er forøvrig gratis, så anbefaler alle som liker slike typer spill å gi det en sjangse.

 

http://www.openttd.org/en/

Lenke til kommentar

+1 til Kerbal Space Program

 

Samt Space Engineers, et annet indie-spill jeg har lagt ned utrolig mange timer i. Det går ut på at du begynner i rommet med å drive gruvedrift på asteroider, og bygger romstasjoner, romskip store og små, carriers, fighters, hva du en vil... krig hvis du vil. Eller ikke. It's all good. En slags avansert og detaljert Minecraft i rommet, med god grafikk.

Endret av Sectoid
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...