Gå til innhold

Corsair CS 750M vs Cooler Master V750S


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

HardOCP: V650S

 

Det er 650W-modellen, men heile VS-serien er bygd på den same plattforma. Testresultat kan variere mellom modellar, men det er liten tvil om at VS-serien er eit tydeleg hakk under V-serien.

 

Problemet er vel ikkje at VS-serien er elendig med store bokstavar, problemet er at den bare er OK og i ei prisklasse der ein forventar betre. EVGA Supernova G2 750W kostar det same som eller mindre enn Cooler Master V750S, og Supernova *2-modellane er heilt topp.

 

 

EVGA Supernova er vel 10 hakk opp fra CM VS serien :)

Lenke til kommentar

Det jeg sier er at man skal lete lenge etter en psu som yter like bra iforhold til prisen. Særlig da komplett hadde dem på salg.

Nei, du må ikkje leite lenge; Supernova G2 750W kostar det same eller mindre, ferdig leita. Tidlegare i september kosta faktisk G2 850W det same som V750S gjer no. Tilbodsprisen gjeld ikkje lenger, så den er ikkje interessant. Kjem VS-serien på tilbod er det heilt greit å samanlikne kva ein får med andre enhetar i den aktuelle prisklassa, men slik det er no er V750S prisa likt med enhetar som er betre.

Lenke til kommentar

Da jeg skrev de postene på forrige side så var v750s på tilbud på komplett til 700 kr. Og trådstarter refererte også til salgsprisen. At prisen plutselig spratt til 1000 kr har jeg ikke tatt i betraktning. Derfor trekker jeg tilbake det siste jeg skrev angående ytelse iforhold til pris på v750s. Til fullpris så er det mange andre som er bedre dessverre.

Lenke til kommentar

Ut i fra reviews så er kvaliteten på vifta som brukes i vs serien ikke av de beste, men cooler master har lagt inn en god vifteprofil slik at de er ganske stillegående allikevel. Hvis du blir plaget av viftestøyen, så er det bare til å bruke angreretten. Ser at du kun bruker et 760 i systemet, da skal ikke psu'en være overbelastet heller. Kan være at det er noe galt med vifta. Min v550s er helt stille. Hører den ikke den i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...