Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Skjønner ikke helt fyren.


Anbefalte innlegg

Jeg har flyttet inn i kollektiv, og fra dag "en" var det en gutt jeg fikk et godt øye til. Jeg tenkte med en gang at han ville jeg bli kjent med. Vi har vært sammen en del ganger nå, vi bor jo tross alt på andre siden av hverandre. dette har vært i ca 3 uker. De siste dagene, har det vel så og si hvert hver dag.. Han har sagt i fylla at han ikke klarte å fokusere på ting pga han tenkte så mye på meg osv.. dette kan være fylleprat for alt jeg vet. Vært borti samme greia før.

Han virker egentlig som en selvsikker gutt, som har draget på jenter- men problemet mitt er at jeg ikke helt klarer å forstå han. I går var han en liten tur inne hos meg i kanskje 10 min.(jeg spurte om han ville komme) Han er så stille og begynner å fikle med mye ting, noen ganger klarer han ikke å se meg i øyna en gang. Dette har vært flere ganger..at han ser vekk. Akkurat som han blir flau , eller redd.. eller gud vet hva. Det blir også ofte mye stillhet mellom oss, jeg har generelt ingen problemer med å snakke i ett sett.. Men med han, er det helt annerledes. Han snakker med venninna mi uten problemer. Aner ikke hva jeg kan gjøre for å mykne opp stemninga litt.. Vi har ikke hatt sex, jeg sa jeg ville vente fordi jeg likte han .. :-P Blir dere gutter skremt av det? At jenta vil vente, fordi da blir det mer seriøst? Har en litt dårlig følelse.

Bor en annen gutt på kollektivet her og, som jeg vet liker meg. Han har null problemer med å banke på døren min og komme inn, uten å sende melding først, han babler i ett sett, lager noen ganger frokost osv .. Har sagt tydelig ifra til han at jeg ikke er interessert på den måten da, men at vi kan gjerne være venner for min del. Føler nesten jeg kjenner denne gutten bedre, fordi han klarer å være seg selv. What to doo? Beklager langt innlegg her.

Endret av Hårek
Gjenoppretter slettet innlegg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du skjønner ikke fyren. Men hvorfor skulle du? Og hva er det du vil egentlig?

 

Og ut i fra hva du gjør og hvordan du ligger opp til det, har du egentlig noen gang ikke fått det akkurat slik du ønsket..? (Med dine relasjoner til menn og hva det innebærte altså.)

 

En ting til og dette er kanskje et tåpelig spørsmål, men, og hvis det er så, lar du alle vennene dine eller bare enkelte utnytte muligheten til å kontrollere deg og dine omgivelser?

Endret av Skallekos
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...