Gå til innhold

FIFA 15 - Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Jeg syntes faktisk at det er gøyere å spille FUT, når jeg bruker litt penger på pakker. Er vell ingen som syntes det er gøy å spille med et bronse lag, med 30 kjemi. Man kan jo selvsagt tjene penger til å bygge et ålreit lag, men jeg regner med at de fleste ikke gidder det.

 

Du kan kjøpe et beast bronselag med 100 kjemi. Egentlig veldig overrasket over hvor få som spiller bronseturnering. Virker som at de aller fleste bare skal ha de beste gullspillerne. Man kjøper ikke inn discard-informs og prøver å bygge et lag rundt dem, man setter ikke inn sølv- eller bronsespillere osv.

 

Kjøpte forresten Carrillo for 9300 samme kveld som han kom i pakker, og da er discard 9638 (ikke skatt på discarding). Får se hva slags lag jeg evt bygger rundt ham.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Poenget er at hobbyer gjerne koster penger. Det gjør ikke dette. Det er helt gratis (etter at du har kjøpt FIFA 15). Det er som å betale for å få svømmeknappen (når du faktisk kan få den selv helt "gratis"). Og hver gang en eller annen klovn betaler for å få den, så blir meterene som må svømmes for de som faktisk vil ta den LENGER og LENGER og LENGER for hver gang.

 

Dere ødelegger hobbyen.

 

Wow, er du helt seriøst? Forstår du i det hele tatt hvordan FUT funker når du uttaler det slikt?

 

Om de som "ødelegger" hobbyen ikke hadde brukt penger på FUT hadde det ikke vært spillere på markedet. Prisen på markedet blir LAVERE (ja, faktisk), jo flere som kjøper pakker.

 

Markedsføringen har jo prinsipper. Mindre etterspørsel = lavere pris, mer etterspørsel = høyere pris. Færre pakker åpnes = færre gode spillere på markedet = Høyere pris på de sjeldne spillerne, mens mer pakker åpnes = flere gode spillere = lavere pris.

 

Så det svømmeeksemplet ditt er bare helt bak mål, siden de som du kaller "dere ødelegger hobbyen", er egentlig folk du burde takke. For disse menneskene gjør at du kan få tak i spillere som Costa, Falcao eller hvem du ville ønske til en brøkdel av prisen de ville kostet om det var få av dem på markedet.

Endret av Emils.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

FUT kan bare reddes på en måte, og det er økt inntjening på spilte kamper. Det er den eneste måten spillere kan bli mulig å få tak i for folk som ikke kjøper pakker eller coins.

 

For å få råd til en spiller til 50k må man spille rundt 50 kamper. For å få råd til Ronaldo, ja så mye spiller du ikke.. Prisene er helt latterlige, og bare EA kan ta grep. Vi trenger å tjene mer penger. Det er et spill, en hobby. Det er ikke en jobb hvor jeg kan bruke 2000 timer i året på å få meg spillere.

 

Jeg spiller UT fordi det gir meg muligheten til å, hold på hatten nå, sette sammen mitt ultimate lag. Jeg vil ikke ha drittspillere, jeg vil ha mitt ultimate lag.

Endret av Espp
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes ikke at det skal være noen selvfølge at man skal få råd til Messi eller Ronaldo bare ved å spille. Og man trenger heller ikke de spillerne, selv om det er spillere man gjerne vil teste ut.

 

Man får helt fint råd til spillere som Aguero, Reus osv bare ved å spille. Trenger heller ikke spesielt gode spillere for å vinne. Får for eksempel et bra lag for 50k.

 

Edit: hvis man både spiller en del og i tillegg har litt peiling på trading så burde det kanskje være en selvfølge at man klarer å få råd til Messi eller Ronaldo.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

 

1k per kamp? Jeg tror jeg ligger på rundt 400-500. Så da må jeg spille nærmere 100-150 kamper for å tjene 50k. I tillegg må jeg kjøpe finesse kort osv. i mellom.

 

FUT i dag er P2W, uten tvil.

 

Tror han mener i seasons. Blir jo fort ca. 1k per kamp da. Hvis du er god blir det kanskje enda mer også

 

 

Jeg får ikke så mye i season. Den jævla DNF dritten går ikke over 0.63 uansett.

 

Oscrue10: Aguero koster opp mot 300k. Man skal spille en god del før man har råd da. Jeg er enig i at Ronaldo, Messi etc. skal være unike og vanskeligere å få råd til.

Lenke til kommentar

1k per kamp? Jeg tror jeg ligger på rundt 400-500. Så da må jeg spille nærmere 100-150 kamper for å tjene 50k. I tillegg må jeg kjøpe finesse kort osv. i mellom.

 

FUT i dag er P2W, uten tvil.

Tjener selv rundt 500 pr kamp, men jeg tenkte med pengesummer man får for å vinne sesonger og i tillegg til salg av eventuell dritt man får i gullpakke i turneringer.

 

Det er greit at man skal jobbe litt for å få råd til de beste spillerne, men for de som bare spiller av og til, og ikke legger noe inn i trading så er 3000-4000 kamper litt vel mye for å få råd til Ronaldo.

 

 

Igjen må jeg poengtere at jeg spiller UT fordi jeg kan lage mitt drømmelag og samtidig spille mot andre. P2W suger, og EA burde gjøre det litt lettere for folk flest.

Lenke til kommentar

Mtp at Choupo-Moting ikke fikk SIF, så er det ingenting som er en selvfølge. Vanskelig å vite hvor tett EA vil gi ut informs på en spiller.

 

Rart at de ikke bare kan se på hver uke isolert sett. Skal sies at de har lagt seg altfor tett opp mot 100, ettersom de burde ha plass til nok kort til spillere som Messi og Ronaldo.

 

Burde vært mulig å komme med på TOTW flere uker på rad.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...