Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 4 og Note Edge - Diskusjon


Slai

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ramler du ofte ned trapper siden du trenger det?

 

Worst case scenario: brødpose, eller ducttape papp rundt telefonen :) .

 

vurderte å bruke en sokk hehe. knuste s4en min på dag 3 fodi jeg hadde et jalla "s-view" cover som åpna seg på vei ned til bakken og denne er ganske vanskelig å holde pga størrelsen.

 

så at de har fått inn på komplett nå. noen som vet om de holder seg lukket med magnet eller liknende?

Endret av Daily-Drifter
Lenke til kommentar

 

Ramler du ofte ned trapper siden du trenger det?

 

Worst case scenario: brødpose, eller ducttape papp rundt telefonen :) .

 

vurderte å bruke en sokk hehe. knuste s4en min på dag 3 fodi jeg hadde et jalla "s-view" cover som åpna seg på vei ned til bakken.

 

så at de har fått inn på komplett nå. noen som vet om de holder seg lukket med magnet eller liknende?

 

 

 

Nope, er like jalla som note 3 og alt sin. Spar pengene deres og kjøp no case, sview coveret er ubrukelig

 

Beskytter ikke sidene på mobilen i det hele tatt

Lenke til kommentar

Usikker. Mener Viewcoverne er som vanlig; åpner seg i fall, har i alle fall vært slik de tre forrige versjonene de har gitt ut.

 

Du skulle jo hatt en lanyard eller noe til telefonen din hvis du mister den ofte :p .

 

Selv klarer jeg ikke covers og cases, de ødelegger hele følelsen til telefonen, gjør den tykkere og bredere og bare "bleh". Men det er meg. Investerer heller i en forsikring, tenker jeg :) .

 

Edit: vil si at hvis du tror S View skal funke som bumper case har du valgt feil produkt. Det er skjermbeskytter med funksjonalitet, ikke dropprotection.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Så et review av Note4 der en dude hadde 1x1 widget med notat som han hadde skrevet.

Har noen peil på hvordan jeg mekker det?

 

Hold knappen på S-Pen og dobbel-tap på skjermen (eller hvordan du enn ønsker åpne action memo), skriv noe, og så bare holder du nede den tegnestiften oppe på menylinja, så festes den til hjemmeskjermen.

 

Det er ikke noe tegnestift-ikon (pin) på min action memo.

Lenke til kommentar

Nei, ikke nødvendig å avinstallere ny launcher. Men skulle gjerne avinstallert TouchWiz ;-).

Da får jeg klare meg uten pinned action memos, uten at det er et veldig stort tap. Hadde vært bedre om de hadde fungert tilsvarende ikoner til minimized apps, altså helt flytende. Sistnevnte fungerer heldigvis med andre launchere.

Lenke til kommentar

Min ligger hos mcare. De har nok ikke fått sett på den enda... Kom frem like før tolv, og de er 95 ansatte. Håper de får sett på den i morgen, og at jeg får tilsendt ny telefon, evt min gamle reparert og sendt, i en himla fart...

Skeptikeren i meg sier det tar en uke til før noe skjer der borte, og at erstatningstelefonen er feil på med skjermen eller noe annet moro, eventuelt at de sender min tilbake reparert, men at det da har oppstått nye feil som følge av reperasjonen...

 

Gah.. ventingen er nesten verre nå som jeg har hatt telefonen litt.

Lenke til kommentar

All min erfaring med mCare tilsier at det tar mer eller mindre nøyaktig ca en uke fra du mottar til du har den tilbake, litt avhengig av hvor rask / treg posten er med sending tilbake til deg. Kan garantere deg at din telefon ikke er først i køen, så det at de har motta den trenger ikke å bety så fryktelig mye.

 

Men om det er snakk om DOA så skal de vel egentlig bare ta en rask titt, verifisere at det er noe galt sånn at Telenor sender deg en ny en? Telefoner som er DOA skal jo omleveres og ikke repareres.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

mcare er det verste møkkaselskap når det kommer ann til reparasjon av mobiler. Får daglig inn klager på mobiler solg fra hvor jeg jobber

 

 

Hva er det du snakker om? Av de verkstedene vi må forhold oss til, som er Deltaservice, mCare og ved noen få tilfeller Moobi (noengang så må Deltaservice videresende til Jabil som tar Nokia) så er det uten tvil mCare jeg foretrekker, de er stortsett raskest og det er ofte veldig greit å få igjennom reklamasjoner som er litt å gråsonen, hos Deltaservice så føler jeg at vi aldri får igjennom noe som er i gråsonen og de bruker lenger tid men de er veldig tilbøyelige til å ikke kreve testgebyr i saker hvor kunden har vært uheldig å fått brudd på garanti/reklamasjonsvilkårene.

 

mCare er også de eneste av de vi har som lar kunder levere inn telefoner direkte om de ønsker det, og hvor vi kan få de til å sende ut telefonen direkte hjem til kunden uten kostnad istedenfor å ta det igjennom oss om kunden ønsker å slippe det mellomleddet.

Endret av RamGuy
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er en DOA sak ja. Det bør kanskje gjøre saken litt raskere enn den uken du har erfart tidligere?

 

Skulle jo tro det, men vi benytter kun mCare for iPhone solgt med Telenor og ingenting annet, og DOA-saker rundt iPhone er noe som jeg aldri opplever så har ikke mye erfaring med hvordan de håndterer det. Vil jo tro du må ligge i samme ventekøen før de ser på din telefon uansett.

 

EDIT:

 

Problem nummer to med omlevering her blir jo hvorvidt Telenor (Telefast) har flere telefoner tilgjengelig? Her hos oss så har denne Note 4 lanseringen vært et komplett mareritt...

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar

De på djuice sa at eventuel erstatningstelefon kommer direkte fra Samsung på en DOA-sak, ikke fra Telenors lager. Det var svaret jeg fikk da jeg spurte om de reserverte en mobil til meg i påvente av resultat fra saken, slik at jeg ikke ville måtte vente på ny forsendelse fra produsent dersom det viser seg at jeg skal ha telefonen erstattet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...