Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 4 og Note Edge - Diskusjon


Slai

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja mulig. Jeg trenger egentlig bare å sammenligne den mot den jeg har nå, liksom. Minimumsgrense er at den varer en dag uansett hva jeg finner på. Ellers er det ikke noe spesielt relevant for meg =p . Derfor jeg ikke har brydd meg nevneverdig enda. Men har jo ikke hatt tlf lenge heller.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke at folk enda syter på det der, registrert tommelen med 20 svipe (som to avtrykk) skrått, sidelengs, nedover osv alle mulige vinkler, aldri slitt med å låse opp telefonen med scanneren(kan låse opp telefonen i alle disse vinkelen også).

 

Har blitt nevnt ganske så mange ganger også nå.

 

EDIT :Slai? Kanskje hive opp noe info rundt det på førstesiden av tråden?

Endret av Bendorama
Lenke til kommentar

DET gjør ikke jeg. Jeg hadde alltid oppsveip på hjemmeskjermen til å være recent apps, og såklart longpress på home som vanlig i tillegg i tilfelle jeg var i en app, men jeg bruker absolutt recents oftere enn menyknappen. Eneste unntaket er i Chrome når jeg skal refreshe en side (OH LORD hvorfor fjernet de refresh direkte ved adresselinja... makes NO sense...), da brukes den en del.

 

Ellers er jeg faktisk ganske så fornøyd. Du kan alltids endre det med root og wanam xposed til å bli omvendt vil jeg anta (altså longpress er recents, shortpress er meny)

 

Hva med resten av det han opplever?

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Ingen problemer med multitasking, ikke med ørten vindu oppe + kamera engang, eneste delay er recent app.

Mistenker han kjører telefonen underklokket. Hadde uansett ikke brydd meg om multitasking lagget, ser ikke nytten eller verdien på en mobil, i alle fall ikke for mitt bruk, multitasking for min del er med to pc skjermer.

Lenke til kommentar

Jeg fikk Note 4 tidligere denne uka, og har et problem med å få sendt sms til 1960 (skal hente spill-appen til Norsk Tipping). Jeg får sendt sms til dette nummeret med samme sim kort i S3. Jeg får også sendt til dette nummeret med et tvilling kort i S3, men i Note 4 får jeg ikke sendt verken med hoved sim eller tvilling sim.

"Vanlig" sms meldinger får jeg derimot sendt uten problem.

Siden jeg får sendt med samme kort i en annen telefon, er det sannsynligvis innstillingen på telefonen som er problemet. Er det noen som har forslag til hva dette kan være?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...