Gå til innhold

GeleShoots


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

22% vodka eller jorbærlikør funker utmerket. Du må lage geleen med halv mengde kokende vann, og la den kjøle seg ned til rundt 50 grader før du rører inn lik mengde vodka. Har du i vodkaen før, risikerer du at spriten fordamper. Har du den i seinere risikerer du at det har begynt å stivne og du får dårlig konsistens. Kjenn på bollen og når den er sånn at du kan holde på den lenge uten å brenne deg, da er det på tide å røre inn vodkaen. La den stå over natten for å bli ordentlig stiv, og server med vaniljesaus hvis du ikke vil kjenne spritsmaken.

Lenke til kommentar

22% vodka eller jorbærlikør funker utmerket. Du må lage geleen med halv mengde kokende vann, og la den kjøle seg ned til rundt 50 grader før du rører inn lik mengde vodka. Har du i vodkaen før, risikerer du at spriten fordamper. Har du den i seinere risikerer du at det har begynt å stivne og du får dårlig konsistens. Kjenn på bollen og når den er sånn at du kan holde på den lenge uten å brenne deg, da er det på tide å røre inn vodkaen. La den stå over natten for å bli ordentlig stiv, og server med vaniljesaus hvis du ikke vil kjenne spritsmaken.

takk for tipset ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...