Gå til innhold

Ny MP3-Spiller


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det noen som har noen bra alternativer til mp3 spiller?

Jeg nekter å kjøpe creative om du må bruke noe av den ELENDIGE flash-designa programmene deres som er så latterlig u-intuitive at det går ikke ann, og jeg vil heller ikke betale skjorta for en iPod med halve plassen.

 

Jeg vil ha noe med bra plass, bra lyd, bra features, og ikke minst - som dukker opp som en drive i Windows så man kan bruke den som en slags harddisk også.

 

Jaja, kanskje jeg bare må vente til det kommer noe nytt

Lenke til kommentar
tenker denne testen taler sin sak.

 

http://www.dinside.no/php/art.php?id=95453

 

Helsing offisiell iPod fan

 

Den testen hos dinside.no sier jo absolutt ingenting om lydkvalitet. Sier vel litt om seriøsiteten der.....

 

Appropos hva som er best av iPod og Creative Jukebox Zen blir dette stort sett subjektive meninger. Jeg, for min del, har testet begge to opp mot hverandre, med den samme musikken, og de samme hodetelefonene, og jeg var aldri i tvil om hva jeg ville velge, nemlig Creative. Jeg synes denne har bedre lyd enn iPod, og siden det er det viktigste for meg, driter jeg egentlig hva alle andre syns. Det eneste jeg synes er mer genialt med iPod enn Creative er FM-senderen, som kan brukes i bilen. Den skulle jeg veldig gjerne hatt på Creative.

 

mvh

Pantera

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle slenge meg på diskusjonen.

Har 20 gb v3 Ipod, hadde 5gb v1 tidligere...

 

Er veldig fornøyd med spilleren! Tviler ikke på at lyden i creative sin spiller kan være noe bedre (bla grunnet deres EAX teknologi), men for meg er det helheten som er viktigst. Nå har jeg ikke testet creative sin spiller, men jeg har sett den og designmessig kan den ikke måle seg med Ipoden (men der er vil ingen uenig med meg? ;) ) Ipoden er ekstremt grei å bruke, både med tanke daglig bruk og på å overføre filer (Itunes fungerer supert tross høyt minneforbruk). Lyden er på alle måter tilfredstillende (192 AAC med Bang & Olufsen A8 propper).

 

Lyd kvalitet er en subjektiv oppfattelse og vil variere fra person fra person (kan nok også variere ut i fra hvilken spiller man eier eller har lyst på :) ). Nå er også diskusjonen om hvilken spiller som har best lyd litt tåpelig i den forstand at forskjellene i lyd vil være vanskelig å høre i et miljø med litt støy, et miljø slike spillere som oftest brukes i. Har også er liten mistanke om at forskjellene i lyd er minimale, og at man ikke vil merke stor forskjell i daglig bruk.

 

Dersom man er i tvil om hva man skal velge av Ipod og Zen burde man gå et sted og teste lyden (og forsåvidt helhetsintykket) og så bestemme seg...

 

Et lite tips til dem som bruker de proppene som fulgte med Ipoden er å sette EQen til mer diskant. Jeg gjorde dette da jeg var uten mine kjære B&O A8 i noen uker og må si at lydkvaliteten i Apple proppene faktisk var rimelig grei (men det er jo bare min subjektive mening...)

 

Jaja...burde vel strengt tatt lest på eksamen istedenfor å skrive dette...

 

Leva Livet!

Lenke til kommentar
Til dere som digger iPoden..

 

Hva med å kjøpe enda et Apple produkt. Lover dere at maskinene deres, OSet og alt annet er LIKE smooth og deilig som en iPod. I tillegg er det jo status :)

 

Kristoffer

Fikk lyst på en ja. Digger podden! Er nesten der da med et knock of powermac kabinett til intel-opplegget mitt :D

 

Enig i at mer diskant er tingen for de medfølgende proppene

Endret av enden
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...