Gå til innhold

DNB App til Android-nettbrett


Klatt3n

Anbefalte innlegg

Hoi,

 

hadde en kunde innom butikken nå nettopp med en Xperia Z-tablet. Han fikk ikke lastet ned DNB sin app, og det viste seg fort at grunnen til det er at DNB henger etter og ikke har utviklet en app til android-nettbrett. Man får beskjed om at "enheten din er ikke kompatibel med denne versjonen" dersom man skulle klare å finne appen i Play Store.

 

Så. Noen som har noen finurlige måter å løse problemet på? Han ville ha appen, og var ikke så keen på å bruke browser (jeg vet ikke om det går en gang, men jeg foreslo det) Tenkte kanskje det var mulig å laste ned apk-fila til mobilversjonen og tvangsinstallere den på nettbrettet, er det noen som har peiling på om det fungerer?

 

Fant forsåvidt heller ikke .apk-en noe sted på internett - noen som har en liggende? :p

Endret av Klatt3n
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

DNB har ikke prioritert App til Android nettbrett siden de "antar" at iPad har hatt en så dominerende markedsandel når det gjelder Pad.

 

Jeg tviler på at apk'en vil fungere på nettbrettet, Hvis kunden din vil bruke nettbank utenfor PC/MAC så må han enten konvertere til iPad eller kjøre appen på en android-telefon. Eller bytte bank :tease:

 

Jeg er selv DNB-kunde og Androidbruker og for meg så fungerer det utmerket med telefonappen og bankid på mobil. Hvis din kunde har bankid på mobil så kan han bruke DNB sine vanlige nettsider på Pad'en men det går ikke hvis han må bruke den "javabaserte" kodebrikken,

Ryktene har vel ymtet fram om at java vil forsvinne fra innlogging i løpet av året og da kan din kunde uten problem logge på den vanlige nettsiden på pad med kodenøkkel, men app til androidpad tror jeg han kan se langt etter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...