Gå til innhold

Student pc for ungdom


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her er et par forbrukermaskiner med ok spesifikasjoner i forhold til pris:

 

https://www.mpx.no/acer-aspire-e5-572g-156-hd/817388

 

https://www.komplett.no/asus-f550ln-156-hd-matt/808886

 

Begge har mulighet for litt lett spilling siden de har dedikert grafikk. Dette er dog forbrukerlaptoper, de er ikke bygget for å dras opp og ned av en skolesekk sammen med bøker hver dag, de vil trolig bli utslitt/falle fra hverandre etter ca 2 år. Min søster har brukt slike laptoper i alle år, fordelen er lav pris og at man får ny maskin hvert annet år, som betyr oppdatert maskinvare (CPU/GPU) og derfor klarer mer spill (min søster spiller en del på fritiden utenom skole). Derfor ikke noe dårlig valg om det er ok å kjøpe ny maskin ca hvert andre år.

 

Det andre alternativet er å satse på en bedriftslaptop som trolig holder lenger grunnet høyere kvalitet. Men da er prisen igjen høyere. (eks: http://www.dustinhome.no/product/5010756813/lenovo-thinkpad-s440-ci5-1-6-8gb-256-ssd-hd-14-w7p-w8p/ ) Disse har sjelden dedikert grafikk (med mindre man går svært mye opp i pris) og egner seg lite til spilling.

 

En siste maskin jeg vil nevne som også er ganske solig er Macbook Air, følger du med litt på priser kan du få den til rundt 7000,- som er en fin pris i forhold til kvalitet og ytelse.

Endret av OC-Freak
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...