Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Føler at folk er dårlige


Anbefalte innlegg

Er noen utenfor leiligheten som sa: "Arbeidsfolk! Det er bra!"

 

Får bare drite i det. Det hjelper ikke meg at folk syns jeg burde leve i skam.

 

 

Anonymous poster hash: 71c06...345

Det er ikke så vanlig å snakke til en leilighet dersom noen man har noe å formidle til vedkommende inni leiligheten. Hadde jeg stått å snakket til en vegg, så hadde jeg blitt nervøs for at noen i nærheten ville tro jeg var gal. De fleste ønsker ikke å bli oppfattet som gale. Ergo er det liten sjanse for at noen utenfor leiligheten hadde deg i tankene når den setningen ble nevnt. Virker resonnementet mitt fornuftig?

Endret av rockPaperScissors()
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det var jo en samtale, da... mellom to personer... men jeg syns de snakket høyt og la trykk på spesielle ord, så jeg følte at det var rettet mot meg... men nå er jeg gal, da, så det trenger ikke stemme.

 

Forresten. Hjelper det med eksponeringsterapi mot slikt som dette? Eller er effekten av det bare at man blir tøffere og klarer å holde ut sosiale situasjoner bedre og lengre? Tenker på om det har noen effekt på hvilke tanker man har, og ikke bare hva man klarer.



Anonymous poster hash: 71c06...345
Lenke til kommentar

Var det fremmede personer som hadde en samtale utenfor leiligheten? Det er lett å miste sammenhengen når man bare hører bruddstykker av en samtale. Det er også liten sjanse for at de kjenner deg om du ikke kjente dem. Så det er noen argumenter her som taler for at det er liten sjanse for at de hadde deg i tankene mens samtalen pågikk. Høres det fornuftig ut?

 

Jeg vet ikke hvilken type eksponeringsterapi du ser for deg, men det er en sammenheng mellom isolasjon og det å slite med angst-relaterte plager. Jeg blir gjerne usikker når jeg hører stemmer og føler meg usikker når jeg møter andre mennesker etter bare tre dager alene i leiligheten. Det er en veldig menneskelig ting å oppleve denne type følelser som du tar opp i tråden.

 

Det mest positive med det du skriver er at du innser selv at noe ikke er helt som det burde. Du aner ikke hvor mange mennesker som sliter med lignende utfordringer og aldri innser at noe er galt. Det sies at frosker ikke registrer at vannet rundt dem begynner å koke dersom temperaturen stiger sakte. Jeg tror ikke du er en person som finner seg i å sitte for lenge i det varme vannet.

Endret av rockPaperScissors()
Lenke til kommentar

Følte meningen var at jeg skulle høre det... akkurat som med alt det andre jeg mistenker at folk snakker om.

 

Jeg vil gjerne være mer sosial. Jeg er relativt isolert. Men jeg vet bare ikke hva... har prøvd å være på steder som dagsenter, men det er så trist der... finnes bedre tilbud enn dagsenteret, som jeg har prøvd over tid, men jeg blir jo bare på utsiden av gruppa... tror jeg må gjøre noe jeg interesserer meg for, men ingenting av det som skjer her jeg bor interesserer meg. Jeg vil flytte. Men det har jeg også forsøkt tidligere, og jeg har bare blitt enda mer isolert - fordi jeg da ikke har hatt familie i nærheten.

 

Sant det der, med frosken og det varme vannet. Har jo erfart hva som kan skje, så nå er jeg bevisst...



Anonymous poster hash: 71c06...345
Lenke til kommentar

Husk at du ikke er verdens sentrum - det meste som skjer, selv i nærheten av deg, har ingenting med deg å gjøre.

Btw, det er jo nettopp det som er så sårende (at det har ingenting med deg å gjøre). Og gjør at folk begynner å tro at de snakker om dem. Bedre å bli snakket negativt om enn å bli ignorert, liksom. Endret av Tåkelur
Lenke til kommentar

Tror det er mange dårlige... klipte gresset i borettslaget, og så tror jeg at jeg hører noen si i en annen leilighet at jeg "faen ikke er syk"... jeg har aldri sånne meninger om folk jeg ikke kjenner eller har pratet med... hvis det stemmer at de sa dette, så er de etter min mening dårlige mennesker.



Anonymous poster hash: 71c06...345
Lenke til kommentar

Var etter jeg var ferdig med å klippe... når jeg var på vei inn... var litt hyperklipping, pga. mengden koffein i blodet, så følte at de da mente jeg umulig kunne være syk... som klipte så fort... men ja det er sikkert en blanding av lyder jeg ikke hører ordentlig og mine egne tanker... men jeg bare tror det er mange som mener det der; "han kan umulig være syk". Men jeg skjønner det på en annen side heller ikke, for jeg har jo ingen venner, eneste jeg har besøk av er moren min... tyder det på at jeg er frisk? Nei, ikke når jeg er i min beste alder, og egentlig ganske oppegående kunnskapsmessig (er litt kløne med praktiske saker, dog). Men ja veit a faen jeg.



Anonymous poster hash: 71c06...345
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...