Gå til innhold

Sony vurderer Early Access-program


Anbefalte innlegg

Skjønner ikke helt snakket om at det forpester steam heller, havner "aldri" opp i early access-spill på steam, når det er sagt finner jeg konseptet lite forenlig med en konsoll, der sony/ms/nintendo har kontroll og man må betale "blodpenger" til eieren for å gi ut spill.

 

AtW

 

Under steam salget så havnet jeg opp i svært mange spill som var under early access også toppselgerne er jo the forest som nevnt tidligere og dayz standalone (som er tidenes scam for å tjene penger). Det kan selvfølgelig komme ut en perle av et spill av dette en gang i blandt, men akkurat nå er det for mye skrap og useriøse utviklere som slenger seg over et alt for stort prosjekt. Alpha i flere år er ikke noe trivsel om man har investert penger i spillet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei takk til Early Access.

 

post-104567-0-17679200-1405333993_thumb.jpg

 

Halvparten på Top Sellers er Early Access.... skjønner ikke at folk gidder :nei: men hver sin smak.

 

"Divinity: Original Sin" er godkjent, ble fundet igjennom kickstarter, men havnet ikke på Steam før fullversjonen var tilgjengelig. Slik det skal være. :)

 

grunnen til at folk " gidder " er for at de ikke vet bedre, det er først når de kjøper et totalt uferdig spill, for å så se at det aldri blir fullført og at de simpeltent ble lokket inn, at de lærer at early access er noe å styre unna

Lenke til kommentar

Mulig, personlig har jeg aldri kjøpt ett eneste spill på early access, eller støttet ett spill på kickstarter, antakelig kommer jeg ikke til å gjøre det heller, synes ikke formatet passer så godt til denslags.

 

AtW

 

Skal sies at det er en del spill dere ute som har veldig interessante konsepter. Men synes at early access spill som blir reklamert som "nye" spill er helt feil. Synes det skal bare være en vekker, som sier "Du kjøper på eget ansvar, vi anbefaler at du gjør research på prosjektet før du investerer"

Lenke til kommentar

 

Early Access er greit nok, men det burde vært gratis, så man ikke ender opp med å kjøpe katta i sekken.

*Snip

 

Jeg har ikke noe i mot Early Accsess, men jeg hadde foretrukket at det var gratis hvertfall frem til Beta, så du ikke ender opp med et produkt som er ræva. Folk som vil støtte spillet fra start må jo gjerne få lov til det.

Endret av KimWhinesAlot
Lenke til kommentar

Det eneste spillet jeg har kjøpt på "early access" var minecraft. Jeg skjønner ikke hvorfor mange har så mye mot early access. Det er virkelig ikke noe problem å la være å kjøpe early access spill om man ikke liker konseptet.

 

En foretingsmodell jeg ser for meg på konsoll vil være noe lignende PS pluss. Man betaler en fast sum i måneden og får tilgang til en mendge uferdige spill. Gjerne med mulighet til å kjøpe spillet til rabatterte priser når det gis ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...