Gå til innhold

USB over WiFi + vanlig WiFi


Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg vil koble nettbrettet mitt opp mot både vanlig wifi og usb over wifi, hva vil være den mest elegante løsningen da?

 

Nettbrettet er x86.

 

Jeg skal bruke dette i bilen min (CarPc) Hvor jeg da kan ta med meg nettbrettet inn i bilen og så koble det opp mot opplagt wifi-usb i bilen (for volumekontroll og externt usb lydkort etc.) samtidig som jeg vil ha muligheten for å koble selve nettbrettet opp mot delt internettilgang fra telefonen.

 

Takker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel, begge deler på en måte. Vanlig Wifi mellom nettbrett og usb hub. Og internettstilgang over 3G via mobiltelefonen min.

 

Trenger ikke å sette det opp på den måten heller vist noen har noen bedre idêer.

 

Sånn jeg vil ha det (målet):

Jeg skal lage en slags dockingstasjon jeg kan feste nettbrettet mitt til i bilen, slik at jeg kan ta med meg nettbrettet til og fra bilen.

Men når jeg har nettbrettet i bilen vil jeg kunne bruke det til å spille av musikk som går til forsterkeren, jeg vil også ha usb i bilen som er koblet opp mot nettbrettet for div andre ting som feks. en griffin powermate.

Jeg vil ikke ha noen kabler fysisk koblet til nettbrettet (pga det ikke lar seg gjøre designmessigt når jeg fester nettbrettet i midkonsollen, er ikke plass på siden av brettet til kabelkoblingene osv.)

Jeg vil også kunne koble nettbrettet via wifi opp mot mobiltelefonen min og dele 3G internet fra mobilen til nettbrettet (bruke mobilens 3G internett til å gi internett til nettbrettet)

 

Takker for svar

 

EDIT: det finnes løsninger som gir usb over wifi, det vil si at jeg kan koble en enhet på et wifi nettverk og ha en usb stasjon i det nettverket som jeg kan bruke akkurat som om det var en usb port på enheten min, bare at dette blir trådløst.

Problemet mitt er at jeg også vil koble enheten min direkte til telefonen min sånn at jeg kan dele telefonens internettilgang med enheten min (nettbrettet)

 

Har også tegna et diagram her:

post-143311-0-38047700-1405477993_thumb.png

 

Endret av choieen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...