Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sommer og utesex


Anbefalte innlegg

Er så herlig å leke ute i det fri nå som det er sommer og varmt ute. Kjenne solen på nakne kropper eller ute i sommernatten.

 

Er så spennende å høre om opplevelser med sex i det fri. Har du opplevd det eller lyst å utforske i sommer kanskje?

 

Jeg kan jo starte da. Har hatt sex på panseret på bilen inne i en skog,på en åpen slette inne i en skog ,på en strand i Tønsberg og fått/gitt oralsex under et stort grantre på natten en gang.

 

Har så lyst å oppleve masse mer nytt og spennende i sommer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har pult ute på en av øyene inne i oslofjorden, på båttur med eksen da vi var sammen. Først på en liten gress-slette. Rett etter kom det folk, jævlig spennende.

Deretter ble det på øya ved siden av. Var maksimalt digg egentlig!!!

OG masse utendørs sex med samme dama på hytta ved fjorden, både på stranda og utenfor hytta på en madrass. Helt nydelig å ha sex i friluft mens sola steiker, synd det ikke er blitt NOENTING mer etter dette...

 

Blitt sugd og håndjobb for lenge siden i østmarka i oslo av første "kjæresten", etter grilling. haha, var gøy det og. :) og håndjobb i nord-norge av samma dama, mens det kom gående forbi en mann i blå jakke. Det kommer jeg aldri til å glemme :)

 

Pokker ta at det er så tørke på meg nå og ingen dame!!!! :) Savner dette her! Er så lættis med sånt!!!

Endret av ragge_jz
Lenke til kommentar

Tror egentlig jeg har pult ganske mye utendørs når jeg tenker meg om... Fra toppen av huet: langs en gangvei ved E6 (det kom folk), opp mot ett gjerde langs ett hestetråkk, ved fjæra/stranda, i skogen, ved ett hyttefelt, i hulene i ett kalkbrudd (det var ingen på jobb) i bil, plena, terrassen osv, på hustaket til ei hytte,

 

Det er artig, men det beste vil alltid være senga/dusjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

sex i det fri er faen meg det beste det er mulig å gjøre!!! Og det skal jeg få gjort mer av når neste dama kommer inn i livet mitt. Ellers har jeg pult på verandaen når nabo-gubben var ute på verandaen ved siden av, det er morsomt fordi det gjelder å ikke bråke for mye ¨å være for "åpenlys" om det, jeg fingret eksen på inngangen til en kebabsjappe, jeg satt på trappa, og hun sto foran meg med skjørt/kjole uten truse :) Er faktisk en av de opplevelsene jeg smiler mest av i ettertid :) Gjorde det diskret og sånn at folk rundt trodde jeg bare stryøk henne på låret, men venninnen hennes skjønte det :)

 

Nei, folk som ikke veit hvordan det er å ha sex outdooooooooors, dere må prøve å finne det ut: husk at vi mennesker er født til å være utendørs og uten klær, så det er bare å prøve!!!

 

Blir dere bitt av maur og får solstikk, så ordner sikkert det seg også!

Endret av ragge_jz
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...