Gå til innhold

Jente jobbe som politi


siljee

Anbefalte innlegg

Hei :woot:

 

Jeg vurderer å utdanne meg som politi. Er det da problematisk at jeg er 160 og veier ca 50 kg? Tenker at de fleste ikke vil ha problemer med å rive seg løs fra meg ol - selv om jeg er ganske sterk i forhold til vekten, ehe. :green:

 

Spørsmålet er vel egentlig om jeg vil klare å bli en god "poltimann", med tanke på at jeg er så... liten.

 

:)

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er heilt klart at det ofte er ein fordel å være litt høgare enn gjennomsnittet som politimann. Det har litt med at ein ser meir autoritær ut når ein er høg, men også litt med at du lettare får overblikk i folkemengder dersom du er litt høg. Dette er nok mykje av grunnen til at det før var eit høgde krav.

 

Men det skal ikkje være eit problem. Ein av fordelane med å være ei jente som ikkje ser truande ut er at det er lettare for deg å roe ned ein situasjon før det blir voldelig. Men du er nødt til å være litt defansiv med tanke på at dersom ein situasjon blir voldelig så kan du bli nødt til å trekke deg unna fyrst, for deretter å gå tilbake med meir utstyr og ein angrepsplan.

 

Etter at du er ferdig med utdanninga så kan du også velge andre rettninger som gjer at fysikken ikkje lenger er viktig, som f.eks etterforskning eller forebygging.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...