Gå til innhold

Den store F2P spill tråden


Anbefalte innlegg

Lager en tråd hvor vi kan diskutere om nåværende og kommende F2P spill.

 

Free-to-play (F2P) refererer til et videospill som har muligheten til å la sine spillere til å spille uten å betale. Modellen ble først populært brukt tidlig i massivt multiplayer onlinespill (MMO) rettet mot hobbyspillere, før du finner bredere adopsjon blant spill utgitt av store video spillutgivere for å bekjempe videospill piratvirksomhet og høye systemkrav. Siden spill ved hjelp av konseptet er tilgjengelig uten kostnader for spillerne, de bruker andre midler for å samle inntekter, for eksempel tellerskritt penger for visse in-game elementer eller integrere reklame i spillet.

 

Har du et F2P spill du vil anbefale?

Er det et F2P spill du ser fram til?

 

Og eventuelt utdeling av beta keys osv.

 

Personlig syns jeg Dota 2 er beste F2P spillet der ute nå. Kan også anbefale Warframe og The Banner Saga: Factions som jeg har nylig testet.

 

Ellers så ser jeg fram til betaen av Archeage.

Endret av Continum
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her går det for det meste i Neverwinter. Har en karakter på maks level, og to til på god vei. Module 3: Curse of Icewind Dale kom nylig med et nytt område osv, og Module 4: Tyranny of Dragons kommer i august. Det beste er at det er 100% gratis, så selv om det er mulig å betale for enkelte ting er det slettes ikke nødvendig. Du kan bruke mye penger om du vil ,men du kan spille i årevis uten å betale en krone. Faktisk kan du tjene Astral Diamonds i spillet som kan konverteres til Zen, som brukes til å kjøpe ting for ekte penger. Dermed kan du få "ekte penger" ved å spille. :)

Lenke til kommentar

Pay 2 Win? Faktisk første gang jeg hører noen si det om Neverwinter. Det eneste jeg kan tenke meg er at man kan kjøpe bedre mounts osv for ekte penger, men disse er slettes ikke nødvendige. Uansett kan man jo tjene opp Zen i spillet uansett, så ser ikke helt hva som skal være Pay 2 Win her.

 

Og som sagt, modul 4 kommer i august. Modulene er store content add-ons men del snacks. Ikke alle har nye områder osv, men en del har. Vi har også fått en ny klasse siden launch (Hunter Ranger), og flere er bekreftet. Spillet har vokst siden launch, og fortsetter å vokse. Det må jo nødvendigvis bety at folk faktisk spiller det. ;)

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Ble ikke særlig hekta på Neverwinter, dessverre. Koste meg langt mer med Dungeons and Dragons Online-spillet, som forøvrig er også F2P. Det har en helt annen vri på combat, men er fremdeles D&D-basert. Vil høyst anbefale det til de som foretrekker et annet slags system. Høyst anbefalt å spille med venner, da oppdragene gir tilgang til langt større bonuser om man har en variert gruppe.

 

Ellers har jeg spilt en god del Planetside 2, som er jækla moro. Smite er også et moro spill, og er lett på høyde med Dota2, bare med en annen stil.

Lenke til kommentar

Dungeons & Dragons Online har et langt mer "D&D"-forhold enn hva Neverwinter har. I DDO får man ikke XP av å drepe monstre. Man får XP av å fullføre en dungeon, eller "story". Om du finner flere skjulte ganger, eller fjerner de fleste fellene, får man bonus-XP. Man får også bonus-XP med å spille på vanskeligere "stories" enn hva man har i level, og lignende. Og så kan man konfigurere karakteren sin rimelig fritt i sammenheng med typisk D&D-oppsett.

 

Neverwinter er et flott MMO, for all del. Men det er alt for... likt...

 

Smite er som alle andre DOTA-kloner, bare at dette spilles i tredje-person. Nå kan du faktisk snike deg opp på spillere bakfra, og overraske de. Det er veldig, veldig moro.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...