Gå til innhold

Ny bærbar til budsjettpris


Anbefalte innlegg

Min samboer er på utkikk etter en ny bærbar PC.

 

Budsjettet er på opp til rundt 5000 kroner.

 

15-tommers skjerm.

 

Den skal brukes til tekstbehandling og _litt_ photoshop. (Ja, da skulle man helst brukt mye mer penger, men det er ikke et alternativ.) Så fokus bør vel da først og fremst ligge på RAM og prosessor?

 

Takk for alle innspill!

Endret av Thend 2.0
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes ingen bærbar til 5000 kroner som er spesielt egnet til Photoshop. Det nærmeste du kommer er Multicom Xishan W550S til 6000. Til gjengjeld kan du kose deg med at den er milevis langt foran konkurrentene i samme prisklasse. Både SSD og harddisk, full HD IPS, vekt på bare 2,2 kg, lang batteritid. Mangler imidlertid operativsystem som en må skaffe selv.

 

http://www.multicom.no/Xishan-W550S-15e6-Ultraslim-Full-HD-IPSe-4egen-Intel-Core-i5-4200Me-8GBe-128GB-SSD-500GBe-HD-Graphics-4600e-DVDRWe-Uten-operativsysteme-2e2kg-Multicom/cat-p/c/p10627149

 

Om ikke det er nok ytelse, vil Toshiba Satellite P50-A være neste steg på stigen til 6790 kroner. Da får du med operativsystem, og i7 prosessor.

 

Går du billigere, må du ta til takke med middelmådig unøyaktig skjerm, og lavere ytelse. Blant middelmådighetene, kan du like gjerne gå for eksempelvis dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...