Gå til innhold

[Løst] Fikse ledning på hodetelefoner


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg hører veldig mye på musikk, og har nå nådd kokepunktet litt når det kommer til ledningene som alltid blir ødelagte helt nederst. Headsettet jeg har nå er AKG, og jeg er veldig fornøyd med dem egentlig, men det blir fryktelig dyrt å måtte bytte ut headsettet så ofte, bare fordi ledningen ryker.

 

Vet noen om noe type sted dette kan fikses? Eller burde jeg helle bare investere i trådløst neste gang?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det pluggen som blir dårlig? De selger 3,5 mm plugger på biltema og clas ohlson for 30 kr/stk ca. Eventuelt bytter kjøper du en forlengelseskabel og bruker pluggen fra den hvis selve ledningen går i stykker. I tillegg bør du ha en loddebolt, loddetinn og krympeslanger, men man får lyd med bare teip også. Det er kjempelett på de fleste headsett (så lenge lederne ikke er malt) og tar kanskje et kvarter første gang man gjør det og ikke vet hva man holder på med.

Lenke til kommentar

Nå har vel de fleste hodetelefon av den litt rimlige typen "malte" ledere som isolasjon, vertfall alle som jeg har vært borti å loddet. Skaper dog ikke store utfordringen da det bare er å smelte det av med loddebolten.

 

For å svare på OPs spørsmål så tar mange musikk foretninger (typ som selger instrumenter og annet utstyr) på seg mindre lodde jobber. Så om du har en i nærheten skader det jo ikke spørre.

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...