blomkarse Skrevet 12. april 2014 Skrevet 12. april 2014 Jeg sitter her med en kalvestek på 1,3 kilo og sliter med valgets kvaler vedrørende tilberedning. Klarer ikke å bestemme meg for steking i kombidampovnen eller Sous vide. Noen som har erfaring med vellykket kalvestek og som vil dele oppskriften med meg?
the_last_nick_left Skrevet 12. april 2014 Skrevet 12. april 2014 Hvis du har tid og tilgang til Sous Vide, er det ingen grunn til å gjøre noe annet. 1
blomkarse Skrevet 14. april 2014 Forfatter Skrevet 14. april 2014 Det ble Sousvide og med perfekt resultat! Brunet den raskt i varm jernpanne med godt med salt og pepper og deretter 58,2 grader i ca 6 timer etter konsultasjon med en kokk :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå