Gå til innhold

Kalvestek i sous vide eller langtidsteking i komfyr?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg sitter her med en kalvestek på 1,3 kilo og sliter med valgets kvaler vedrørende tilberedning. Klarer ikke å bestemme meg for steking i kombidampovnen eller Sous vide.

Noen som har erfaring med vellykket kalvestek og som vil dele oppskriften med meg?

 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det ble Sousvide og med perfekt resultat! :)

Brunet den raskt i varm jernpanne med godt med salt og pepper og deretter 58,2 grader i ca 6 timer etter konsultasjon med en kokk :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...