Gå til innhold

Lader mobilen på 30 sekunder


Anbefalte innlegg

Ja, jeg ser den. Skulle også helelr hatt bedre kapasitet, men om ikke det er mulig så er rask lading et godt alternativ for min del. Som regel så har jeg et minutt eller to før jeg skal dra, og det er omtrent da jeg finner ut at batteriet er nesten tomt. Så rask lading kunne da vært redningen for meg i en del situasjoner i hvert fall. ^^

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis sykt rask lading er så viktig så vil jeg heller anbefale 2 batterier + ladedocking for batteri nr 2. Akkurat som man har til drillen.

 

Alternativt ekstern batteripakke om man vil bytte bort energieffektivitet for å unngå å slå av telefonen under batteribytter.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar

Har faktisk både ett og to ekstrabatterier i lommeboka. Flaut nok så oppstår problemet først når jeg glemmer å lade dem, som er alt for ofte, og da selvsagt i kombinasjon med at jeg ikke rekker å lade telefonen før en fest eller tilsvarende som gjør at jeg ikke blir sittende ved siden av en lader. :blush:

Lenke til kommentar

Ser ut som teknologien til store-dot er basert på blant annet denne artikkelen fra 2010 om peptidbaserte superkondensatorer: http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=7938959&next=true&jid=JMR&volumeId=25&issueId=08

Gil Rosenman som var med på denne er hovedvitenskapsmann for store-dot ifølge nettsidene deres.

Er visst forøvrig mange som tidligere har jobbet i SanDisk der.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Å lade batteriet så raskt krever ca 1000W men tap i batteri og landekrets blir forbruket nærmere 2000W på ørlite fysisk område. Det er det vi på fagspråket kaller en tidsinnstilt bombe, uansett teknologi. Dette er enten en fake app/ dummy boks eller timelaps av en trådløslader.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...