Gå til innhold

Sonys VR-briller kommer før HD-Riften


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde vore knall om Sony sin VR dukka opp før jul. Håper og at både PC og PS4 kan nytte denne VR-brilla. Spesiellt sia Valve sin VR-brille muligens ligger litt lenger fram i tid.

 

Tviler sterkt på at VR tek over for skjermspilling. Blir meir som eit tillegg for dedikerte spill som blir ekstra sterke å oppleve ved å leve seg enda meir inn i di. Spesiellt førstepersons-spill som Minecraft, bilspill og simulatorer vil bli ein sterkare opplevelse. Tredjepersons-spill vil eg heller oppleve på storskjerm godt tilbakelent i sofaen.

 

Har og tru på at VR blir stort inna opplevelse-turar både historisk og i nuet. I tillegg vil universitet og opplæringssimulatorer samt diverse arbeidsplasser ha god nytte av VR. Sjølvsagt vil pornoindustrien gjere seg nytte av dette og vi vil få avsløringer om at ein eller anna politiker har brukt VR for å tafse på virtuelle mannebein.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke helt hvorfor Sony ikke vil ha med PC støtte...?! Du kan da ikke annet enn å tjene mer/selge flere fnheter ved å støtte begge?! Jeg vil ha VR på både PC og konsoll, men må jeg velge så blir det PC pga større tilgang til SIM og bilspill, og jeg akter ikke å ha 2 VR headsett liggende. Så hvis de hadde gjort så sin fungerer på begge er det ikke tvil hva jeg hadde lagt pengene i, såfremt de er nogenlunde på høyde med konkurrenten..!

Lenke til kommentar

Fordi de tjener mer på å ha det bare på ps4

 

Hvordan kan man tjene mer bare på å ha det på PS4? Man ville ha solgt flere enheter om man hadde støtte for PC også, man vet jo allerede at den kjører greit på PC, noe den ikke gjør på PS4 enda.

 

Dessuten er det flere som spiller på PC, enn som gjør det på PS4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...