Gå til innhold

Kjøpe eller ikke kjøpe.  

79 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe en Oppo Find 7?

    • Ja, skal kjøpe / har kjøpt den med QHD (2k) skjerm.
    • Ja, skal kjøpe / har kjøpt den med FHD (1080p) skjerm.
    • Ja, denne skal med alle typer midler skaffes. Har så lyst på den at jeg vurderer å grave meg ned i jorda med spade og grave meg ut i kina å skaffe meg den der.
    • Nei, telefonen blir for stor med sine 5.5 tommers skjerm
    • Nei, jeg skal beholde min nåværende telefon så lenge at Oppo Find 7a / Find 7 kanskje ikke er aktuell neste gang jeg skal kjøpe.
    • Nei, skal heller kjøpe en OnePlus One når den blir tilgjengelig.
    • Nei, jeg skal kjøpe en annen Android telefon i fra Samsung, HTC, Sony, LG eller Motorola.
    • Kanskje / vet ikke / har ikke bestemt meg.
    • Nei, Oppo merket er lite kjent i mobilmarkedet, så tar ingen risiko med dem.
    • Oppo, hvem er det?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Regner med det ikkje er noe garanti om man myster den ut den et vindu 6 meter. Så det er vel bare å finne ut hva som er galt sjølv. Min bror mystest som sakt sin oppo ut av vinduet 6meter. Han sa vekkerklokka forsette å ringe etter den hadde falt ned. Men når er den svart og går ikkje på. Utrolig nok har den bare ein lite rift eller hva man skal kalle det ved hodetelefonutgangen på bakdekselet. Ingenting inn i ser ut til å vere knust og skjermen ser hel ut. Noen som kan vite feilen?

Lenke til kommentar

Gå inn på nettsiden jeg linket. Der står det blant annet:

IN NO EVENT WILL OPPO BE LIABLE FOR INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL OR SPECIAL DAMAGES, EVEN IF SUCH DAMAGES RESULT FROM NEGLIGENCE OR OTHER FAULT.

Det tolker jeg i hvert fall som at garantien ikke dekker skader fra klare brukerfeil som fall (incidental damages). Jeg har aldri hørt om en garanti som dekker skader fra brukerfeil.

 

Det er ingen som vet feilen før telefonen din er undersøkt. Har du forsøkt å feilsøke selv?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Har i dag jaggu fått julegave sendt fra Oppo i Kina. Skal ikke nevne hva det er dersom noen enda venter på sin gave, men uansett ett stort pluss med et slik stunt. Og gaven var fin, i mine øyne :)

 

Stort pluss i boka fra meg der altså, så neste mobil blir nok også en Oppo dersom de lager en Find 9 eller slik :)

Lenke til kommentar

Fikk meg en fin tskjorte eg og men den var str M så den kan kjærringa få. Mobilen derimot den begynner eg å bli lei. Batteriet må lades 2 ganger om dagen. Den fryser og blir svart i bakgrunnen dekningen forsvinner og må restartes. Har gjort alt de har bedt meg om men det funker dårlig. I tillegg så er det jo umulig å skrive meldinger og mail dersom en ikkje har den horisontalt. kommer borti hjem knappen annenhvert ord. holder på å klikke for meg. kommer til å ha den en stund til, men om det ikkje kommer noe oppdatering eller noe som kan redde softwaren så er det siste gang eg forsøker noe sånt kina tjafs. Den er omtrent som vinneren av en missekonkurranse og du ble sammen med vinneneren. Søteste damen men helt ubrukelig når det kommer til stykket.

Lenke til kommentar

Haha, bra sagt den siste setningen der :) Men synd å høre at du har hatt så problemer med den. Men må si meg enig, hadde samme problemene som deg, mista plutselig nettverk, så måtte restarte, lyden var under parr, og en del småting som trege oppdateringer osv. Så var vel nesten klar for å bytte mobil, rett og slett pga batteriet.... Men så lasta jeg inn Cyanogenmod 11, som har android 4.4, samt en hel haug av andre forbedringer. Det fiksa lyden, og buggen med å miste nettverk. Du kan også stille inn så meldinger ikke er noe problem. Batteritiden er noe helt annet nå, ved normalt/mye bruk holder batteriet en hel dag med god margin. Vil sterkt anbefale å teste ut det ettersom Oppo`s eget software er noe drit :p

Lenke til kommentar

Mobilen derimot den begynner eg å bli lei. Batteriet må lades 2 ganger om dagen. Den fryser og blir svart i bakgrunnen dekningen forsvinner og må restartes. Har gjort alt de har bedt meg om men det funker dårlig. I tillegg så er det jo umulig å skrive meldinger og mail dersom en ikkje har den horisontalt. kommer borti hjem knappen annenhvert ord. holder på å klikke for meg. kommer til å ha den en stund til, men om det ikkje kommer noe oppdatering eller noe som kan redde softwaren så er det siste gang eg forsøker noe sånt kina tjafs. Den er omtrent som vinneren av en missekonkurranse og du ble sammen med vinneneren. Søteste damen men helt ubrukelig når det kommer til stykket.

Skikkelig dårlig batteritid, jepp. Enig, det er kanskje det sterkeste minuset. Trist at slike ting skal ødelegge en ellers god telefon.

 

Har ikke opplevd disse andre problemene (jeg har Find 7, ikke "a"), så det høres rart ut.

 

Jeg anbefaler deg å legge om til Cyanogenmod nightly (kompilering hver natt), den fungerer bra. De har jobbet lenge med den nå, så du må ikke vente til "stable".

 

Liker ikke berøringsknappene jeg heller, det blir alltid dritt nå det ikke er fysisk trykknapper, slik er det med andre telefoner også. Ulempen er at det er vanskelig å lage fint design med trykknapper, så trolig vil vi nok bare se mer av disse berøringsflatene.

 

Må påpeke at dette ikke er noe kina"tjafs", det er faktisk skikkelig gode telefoner, minues er at programvaren ikke er så god orginalt. De har mange smarte løsninger på ting og fine funksjoner, men bugs og problemer med programvare ødelegger for dette. En annen ting er at oppdateringene er treige, uten Cyanogenmod hadde nok mange valgt bort Oppo, det er et OS som gjør telefonen mer "komplett".

 

 

Så.. prøv CM. ;) Og som et plaster på såret for den dårlige batteritiden så lades den opp kjappere enn ALT annet.

Endret av AdNauseam
Lenke til kommentar

Da har jeg slengt inn CM 11, og lasta ned nytt theme som heter FI. Og jaggu ble det ikke en stor oppdatering for telefonen, kjører nå Andrid 4.4, batteritiden er ganske så kraftig forbedret, og alt har en rett og slett bedre finish. Jeg angrer hvertfall ikke :)

hvordan funker det der med CM? har du en liten bruksanvisning? er så lei av at alt det merkelige som skjer med den at eg føler eg må prøve det som prøves kan.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...