Jump to content

Gluffs

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har ikke hatt noe problem med Nova Launcher på EMUI 10 her. Har ikke hatt noen bugs heller. Begynner å få sveipe funksjonen i fingrene nå etter en uke 😁
 2. Det stod 50/50 når jeg meldte meg på å.
 3. Jeg oppgraderte til EMUI10 igår. Alt fungerer fint. Her er info om hvordan dere gjør det. Fra jeg registrerte meg tok det 4-5 dager. https://www.huaweicentral.com/emui-10-beta-how-to-register-and-download/
 4. Med mine innstillinger så varer den 5 dager. Bra nok for meg det 😀 Huawei watch klokken må jeg ladde hver natt.
 5. Det kom en oppdatering til Huawei watch GT for en stund siden som gjør at du kan velge i instillinger om du vil ha skjerm på eller ikke. De fleste klokker som kjører Wear OS (android) har vel valg om du vil ha skjerm på eller ikke. Iallefall Huawei sine.
 6. Jeg fikk også mail den 15 april og venter fortsatt.
 7. Jeg har oppo find 7 og den har også vooc lading. Lader batteriet fullt på litt over en time. Har hatt den i snart 2 år og har ikke merket at batteriet har blitt noe dårligere. Jeg bruker den ganske mye og batteriet holder fortsatt en dag. Noe den også gjorde når den var ny. Bruker selvsakt bare orginale vooc laderen og en treig 12v lader i bilen.
 8. Jeg har ikke fått cyan på min 920 med dp enda. Står fortsatt Lumia Black.
 9. Du trenger ikke fjerne det,de kommer. Fikk det på min 920 i går.
 10. Du trenger ikke å tilbakestille. Alle oppdateringene kommer. Så de er bare og oppdatere.Kan jeg bare fjerne developer appen å følge vanlig oppdatering? Du trenger ikke å fjerne den. De er bare og oppdatere så får du den nyeste oppdateringen.
 11. Du trenger ikke å tilbakestille. Alle oppdateringene kommer. Så de er bare og oppdatere.
×
×
 • Create New...