Gå til innhold

Neonode N1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ok...Jeg leste en artikkel på www.mobileburn.com om Neonode N1. Der sto det noe om at du kunne bestille den på neonode siden.. Jeg fant det ikke.. Den skulle koste ca 4100kr sto det å.

 

Du e over et halvt år for sent ute på den betillingen, det er 25.000 som står i venteliste som forhondsbestilte i februar - mars tiden. men du får vente til etter jul og litt til, når alle de 25.000 får sine, håper jeg ikke er så langt nede på listen :roll:

Lenke til kommentar
Jeg bestilte for noen måneder siden på www.kfor.no. Hvor lang tid bruker de på å lage de mobilene? Har den vibrering? Kan du filme med den? Det er ikke windows meny på den?

 

Den kommer ikke til å komme ut i butikkene, men på produsentens egen hjemmeside: http://www.neonode.com de lanserer en webshop når telefonen kommer i juletider! Telefonen har Windows CE.NET som operativsystem, hvis du er kjent med Smartphone 2002 som er på telefoner som Qtec 7070, så er CE.net orginal verisjonen som smartphone 2002 har kortet litt ned på, det vil si at CE er mer avansert, og kan gjennomføre mer... Den kommer ut med 110MHz og 220MHz, kanskje de bare lanserer 220MHz verisjoen, men usikkert. Telefonen tar greie bilder inne, har ikke sitt noen utebilder enda, og den kan også filme, men kvaliteten er avhengig på hvor fort minnekortet klarer ta i mot data! så tror du ikke kan filme mer enn 170 x 80 eller noe sånn med 15fps. men tar jo bilder i 800 x 600. Telefonen har ikke vibrator og bluetoth, men det er så mye mer som er bra på denne telefonen at den slår ut alle konkurenter, med 262.000 farger TFT skjerm er det ingen som kan matche :) Telefonene har programmer som MSN messenger, Outlook Express, Internett Exploerer, Windows Media Player 9.0. Noe som er genialt er at de ikke har noen spesiale tilkoblins plugger, for spille av mp3 på anlegget kobler du det bare opp med en standard jack plugg, men av den minste størrelsen 2,5 eller noe sånn. Og for å lada og komunikasjon brukes USB :) Minnet i telefonen er 16 mb innebygd (32 mb på 220MHz verisjonen) men den har SD, og MMC memorycard, som i dagens dato kan komme helt opp i 1GB, T610 kan jo bare henga seg... med 2 mb innebygd.. hehe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...