Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Lyden slår seg plutselig av, og vil ikke på igjen


Anbefalte innlegg

Har et problem med bilstereoen min, som jeg ikke klarer å finne ut av.... er orginalanlegget på en toyota avensis 2001-model.

 

Som regel får jeg på radio/cd-spilleren når jeg starter å kjøre, og alt er vel og bra en stund, før lyden forsvinner, og det er umulig å få den på igjen. Klokken virker, kjørecomputeren virker (tror jeg da, har ikke sett så nøye på den), men lyden er altså borte.

En gang kom den tilbake igjen når jeg re-startet, en annen gang kom den tilbake igjen når jeg startet bilen på nytt. Men uansett hva jeg trykker på (blir litt random) får jeg ikke lyden på igjen når jeg kjører.

 

Lyden er på i alt fra 5 minutter til 20 minutter når jeg kjører (som regel ikke mer enn rundt 5 minutter), men en gang lot jeg radioen stå på en time uten at den kuttet ut.

 

Er det noen som har en idè om hva som kan være problemet?

Endret av River Song
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så det er "bare" det som er problemet? :p

Har tenkt på å bytte det ut uansett etterhvert, da jeg ønsker å kunne koble til mobilen osv. men det er ikke prioritert, må bruke flerfoldige tusen på hundebur i første omgang. Så bruker Music Angel og mobiltelefonen enn så lenge.

Men skulle jo gjerne fått radioen til å virke da, men klart, er jo umulig å gi noe svar på hva som er galt uten å se på den :p Tenkte bare om noen har vært borti lignende, om det er en quick fix på det eller noe jeg ikke har tenkt på (som at det er en form for sleep-mode som slår seg på?).

 

Bilen har jo og kjørecomputer (som jeg egentlig ikke vet hva man bruker til), tenker sånn i forhold til salg senere, at det er dumt å bytte ut? Men igjen, om anlegget ikke funker så er man like langt.

Lenke til kommentar

Hvor i landet bor du da??

Hamar/lillehammer

 

Har forresten lagt merke til at høytalerne klikker litt, vet ikke hvordan jeg skal beskrive lyden egentlig...sånn spraking.

 

Hørte på en cd i 15 minutter i dag faktisk, men så skrudde den seg av da jeg nesten var kommet hjem, da jeg kjørte på en litt ujevn vei. Så virker som hele greia faller ut litt, at det kanskje er ett eller annet som er løst inni der, en løs forbindelse til høytalerne. For displayet og alt er fortsatt på, og kjørecomputeren virker.

 

Derfor er jeg litt "redd" for at en ny spiller kanskje ikke vil løse det, hvis det er problemer med forbindelsen ett sted. Men igjen... nytter jo ikke å ha det slik heller, så må vel uansett åpne opp for å se. Får bli en jobb for den heldige pappaen min neste gang jeg er hjemme :p

Endret av River Song
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...