Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Da har jeg for første gang klart å knuse min mobilskjerm, så hva gjør jeg nå? Touchsystemet er heilt ubrukelig og jeg kommer ikke inn på mobilen lenger siden jeg er så lur og har mønsterlås.

 

Ei heller har jeg forsikring (hjelper det å tegne ett nå?) så det blir vel en dyr affære å fikse. Ser det ligger på rundt 2000 her i Norge, noe som er svært kjedelig å bruke på en mobil som allerede koster nesten 6000 kr.

 

Skal jeg ta mobilen med til butikken igjen og få den sendt til reperasjon via dem eller bør jeg kontakt med Sony? Jeg har forstått at det tar ganske lang tid via dere egene verksteder, men jeg foretrekker lang ventetid da jeg får orginale Sonydeler og skikkelig arbeid!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du innboforsikring? (eller evt. reiseforsikring) Denne dekker i noen tilfeller knust/ødelagt mobiltelefon. Knuste tlf min en stund tilbake, da gikk dette på foreldrene mine sin LO-forsikring. Du må vel være under 20år for å ta deg nytte av foreldres innboforsikring.

 

Ellers blir det å sende tlf inn til service (mcare, osv). Var ikke klar over at Sony hadde egne verksteder. Regner med at det i alle fall blir 2K, og mer.

Endret av Tore H. T.
Lenke til kommentar

Var en annen kar på forumet her som var i samme båt, han laget en otg kabel selv, evt kan du kjøpe en her: http://www.clasohlson.com/no/Exibel-OTG-kabel,-Micro-USB/38-5873

Da kan du koble til en mus for å få låst opp skjermen.

 

Hvorvidt du har forsikring som dekker dette eller ikke vet jeg ikke, men skjemen på disse telefonene er festet på en spesiell måte, så det beste er å få et sony verksted til å skifte, evt sjekke om du har forsikring som dekker det.

Lenke til kommentar

Heilt ærlig så vet jeg ikke hvordan den ble knust. Var på byn og tok den opp for å ringe en kompis da jeg så at skjermen var delvis knust.

 

Ganske sikker på at jeg ikke mistet den i bakken den kvelden. Mange ganger opplevde jeg at det til tider var vanskelig å trykke på skjermen. Altså den registrerte ikke hva jeg trykket i det hele tatt og levde sitt eget liv. Kan det være at jeg har trykket for hardt på skjermen?

 

Uansett så har jeg reiseforsikring, så hvordan går jeg frem? Må jeg finne på en tullehistorie?

Endret av piccolo
Lenke til kommentar

Om jeg ikke har snøring på hva som skjedde da bør jeg vel ha en sjangs til å få det på garantien? Sannheten er at jeg tok den opp av lommen og så at skjermen var knust. JA, jeg har mistet den i bakken før, så de kommer vel til å være bestemt på det?

Lenke til kommentar

At du ikke har snøring hva som har skjedd betyr ikke at du får det dekket på garanti. Knust skjerm betyr at du har behandlet den på en måte som den ikke er ment for å tåle. Uhell skjer. Noen ganger må man rett og slett bare betale av egen lomme. Surt, men slik er nå engang livet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...