Gå til innhold

Svimmelhet ved bruk av Ripped hardcore


Anbefalte innlegg

Hei,

 

 

Tok en pille ripped hardcore idag, og ble ekstremt svimmel. Noen som har hatt samme erfaring? Mistenker at det er fordi jeg reagerer veldig på koffeininnholdet. Ble rett og slett veldig urolig og svimmel. Noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre for å bli litt roligere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slutt å ta produktet. Litt koffein er som regel greit, men den mengden som er i produktet kombinert med de andre stoffene er overkant mye stimulering.

 

Ta heller en kopp kaffe eller noe før du trener.

Tok pre-workout før jeg trente, tidligere på dagen. Tok ripped etter middag. Ikke smart i det hele tatt, måtte en tur ned på legevakta for å sjekke blodtrykk og hjertet. Legen mistenkte det var en liten overdose, og at kroppen kom i et slags sjokk. Holder meg til kaffe fra nå av.

 

Takk for svar!

 

 

Til andre - vær forsiktig med koffein, det var ikke en morsom opplevelse.

Endret av nepz
Lenke til kommentar

Oi Shit! Det hørtes ut som kroppen din reagerte veldig på det!

 

Jeg drikker kaffe til vanlig og prøvde Ripped Hardcore for en stund siden. Første to dagene tok jeg det på tom mage og jeg ble helt elendig og klarte ikke gjøre noe annet enn å ligge i sengen i en time. Det gikk bedre når jeg tok det etter mat, men ble likervel helt "varm i magen".

 

Kanskje en grunn til at det heter "Hardcore".

Lenke til kommentar

Hvis noen som er ekstremt koffeinsensitive tar dette så kan det få veldig alvorlige konsekvenser. Det er en god grunn til at koffein er regulert når det kommer i pilleform og at pillene inneholder brekkmiddel. Tar du for mye av det kommer dem i retur. Sjekk alltid opp hva du tar og hva som er kost/nytte og risiko. Det er mye lugubert i kroppsbyggermarkedet og de fleste angrer seg senere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...