Gå til innhold

Nettbutikk som bygger PC


Anbefalte innlegg

Hei,

 

guttungen skal få seg ny stasjonær PC. Har sanket sammen alle delene som skal med i pakken, men av forskjellige årsaker kunne jeg tenke meg at jeg kjøpte alle delene i en webshop som igjen skrur sammen maskinen for meg.

 

Noen som har tips til en nettbutikk som gjør nettopp slikt? Er selvsagt villig til å betale ekstra for jobben.

 

Forhørte meg hos Komplett, men de ville ikke (selv om de jo påstår de skreddersyr maskiner, da tydeligvis bare basert på egne chassis og pakkeløsninger).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Komplett gjør det i hvertfall

 

Du leste vel ikke innlegget mitt to the end, eller?

 

Sitat fra svar fra Komplett:

 

Beklager men dette gjør vi ikke lenger , det er rett og slett for mange ordre inne av komplett pc'r til at pc produksjon kan ta slike spesial saker, og vi må prioritere komplett pc'ne, beklager.

Endret av Rune69
Lenke til kommentar

Legg ut en annonse på finn.no eller lignende, eller si her hvor du holder til så er det sikkert en hobby-bygger, student. osv, som har lyst å tjene seg noen kjappe lapper.

 

Veeel, jeg er vel mest interessert i webshops med kunnskap - ikke en hobbybygger jeg ikke kjenner og kan kontakte i etterkant (nei, jeg er ikke ute etter garanti på pc'en som helhet), men her snakker vi om en maskin til ganske mange lapper.

Lenke til kommentar

Går jo an å høre med digital impuls? De har jo verksted som foretar vedlikehold og reperasjoner. Kan jo tenkes at de er villige til å ta en slik jobb...

Takk for tipset. Will do.

Hvorfor ikke sette sammen selv? Er jo latterlig enkelt og ganske gøy. Og da har du noe du kan gjøre sammen med ungen din :)

Har erfaring med en slik situasjon med eldstemann - frister ikke til gjentakelse, uansett hvor pedagogisk det hele høres ut :)

Lenke til kommentar

Hvis du velger en av komplett sine gaming pcer, kan du konfigurere selv ved å trykke på ''konfigurer'' der har du et viss uvalg av deler. Eller som noen andre her sier, du kan kontakte et firma som reparerer/vedlikeholder pc'er og spørre om de kan bygge pc'en for deg. Gjorde dette selv. Måtte punge ut med 1500kr hadde spart de penge på å gjort det selv men men.

Lenke til kommentar

Du kan også velge kabinett, hovedkort, skjermkort, CPU, strømforsyning og alt annet. Du kan egentlig velge ALLE komponentene som du skal ha med i maskinen også legger du den inn og komplett bygger den. Det er ikke til en viss grad su kan konfigurere den, men du kan gjøre det 100 % :)

Nei, det kan en ikke. Flere av oppsettene er låst til f.eks kun Nvidia skjermkort blant annet. En har ikke mulighet til å velge absolutt det en vil

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...