Gå til innhold

Oppsett for video-bruk med speiløst kamera


Anbefalte innlegg

Jeg skal ha ett kamera til video-bruk, tenker i hovedsak på ett panasonic GH2, bruksområdet er kun video. Det skal brukes til opptak av informasjonsvideoer som skal ut på youtube, tenk omtrent samme sjanger som matprogram på TV, man forteller om noe, og viser hvordan det gjøres. Opptakene foregår innendørs, emn ikke i ett tradisjonelt studio. Er kameraet ett godt valg? Hva bør jeg ha utenom? Trenger man en slik cage rundt kameraet? Noe annet? Noe slags hjemmemekket rigg? Ekstern mic er vel ett must? Dette er lavbudsjett, så totalbudsjett for alt utenom kamera bør helst ikke ligge noe særlig over 5k.

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husk at sollys er 1 kW pr kvadratmeter og det er omentrent der kameraer yter sitt beste så der er vanskelig å få nok lys og nesten umulig å få for mye. Med halogenlys så vet du at du har nok når det blir for varmt å være i rommet.

 

Nå yter moderne kameraer meget bra i dårlig lys men fremdeles så er lyset viktig for optimalt resultat. Du kan få meget gode resulteter med et billig kompaktkamera så lenge lyset er bra nok.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...