Gå til innhold

Nytt gaming headsett (funnet 5, hvilket er best vs pris?)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Logitech G930 :thumbup:
Koster 1500, men er stadig på tilbud til 1100 hos Komplett og MPX. Om det er verdt pengene er vel litt opp til hver enkelt å bedømme, men jeg kjøper ikke noe annet headset inntil det kommer noe bedre iallefall. Hadde mitt første G930 i ca 3 år, før jeg nå nettop kjøpte nytt.

Meget gode å ha på, bra lyd og veldig bra mikrofon. Surrounden fungerer også bra faktisk. Og hovedgrunnen til at jeg kjøper det er at det er trådløst såklart, og god rekkevidde. Sitter på do og hører på musikk eller prater med folk uten problemer :D

Endret av Sending!
Lenke til kommentar

Støtter Sending! om G930, helt fantastisk. Har hurtigknapper og volumjustering på selve headsettes. Mikrofonen kan vippes opp og ned og har ett rødt lys for å indikere at det er mutet. Masse innstillinger i Logitech programvaren og surrounden funker utmerket. G35 som du har på den listen er helt likt bare ikke trådløst.

Lenke til kommentar

Holder maks 3 år, G930, men så lenge bruker du ikke dem uansett.

Har en kompis med G930, batteriet er helt fucked og man ender med å bruke kabel, og i lengre periode så slites kontakten i headsett hvor kabelen skal plugges, men som sagt, må ha brukt disse i noen år før noe slikt oppstår.

 

Gå heller for G35, mye billigere og er ikke trådløst og har fast kabel, hvis det står mellom G930 og G35.

 

Av dine valg så er nok Astro best, helst A40 men dem er litt dyrere.

Lenke til kommentar

Astro er ikke verdt pengene. Jeg kjøpte A50 Battlefield utgaven for 2700 kr på komplett, men endte opp med å levere det tilbake og kjøpe nytt G930.

 

En kamerat av meg hadde det Corsair headsettet der noen måneder, men det gikk istykker ganske fort. Mye mulig det var han sin skyld da. Men han kjøpte også G930 etter det iallefall.

Endret av Sending!
Lenke til kommentar

evt Beyerdynamic Custom One Pro med mic. Det er vel 16ohms utgave av et 770. Har selv 770 og 990pro. Er meget godt fornøyd med begge. 990 brukes kun til musikk på farten med en Audioquest Firelfly.

Har også samme erfaringer som Nizzen når det kommer til byggekvalitet, ser ut til at tyskerne kan sakene sine bra.

Lenke til kommentar

Jeg har erfaringer med G930, Vengance og Razer Tiamat.
Jeg var en fan av trådløst, fordi det var morro. Slitasjen var enorm på G930, og det var som om det var 4 år gammelt etter 1. Det falt etterhvert fra hverandre (Clas Ohlson plast?). Vengance er langt bedre sånn sett, og den virtuelle surrounden er minst på høyde med G930. du får mer for pengene, det ser bra ut, og jeg var generelt ganske fornøyd med det, helt til jeg klarte å ødelegge det med et sløvt uhell.
Jeg bestemte meg for å kjøpe noe mer solid, og trengte strengt talt ikke det trådløse våset som skapte mer problemer enn fordeler, så jeg kjøpte Razer Tiamat, og jeg er rett og slett helt forelska. Etter over et år i bruk, så har jeg ingen problemer, det er bortimot ingen slitasje. Det er dog litt hardcore. Det er analogt, som betyr at du trenger plugger for 7.1 surround i lydkortet. Jeg bruker mitt innebygde i et ASUS Crosshaid hovedkort, og lyden er super. Den er sikkert enda bedre med et flett nytt lydkort.
Det eneste som trekker ned er at stereo-modusen er relativt dårlig(?). Du finner bedre headsett for musikk. For film, spill og underholdning i den banen, så har jeg aldri opplevd maken. Det er dyrt, men det er de beste pengene jeg har brukt på headsett så langt, og jeg har prøvd mange :p

Jeg har aldri prøvd Astro sine, men det er jo disse folk hyller opp i skyene. Det er ikke dermed sagt at de er best, for fanbois og etterslepende sauementalitet rundt materielle ting er jo ikke et ukjent fenomen.

Endret av sjeve
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...