Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

GJØVIK: AKUTT KRISE AKKURAT NÅ! HJELP!


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er midt i en akuttsituasjon nå.

Jeg bor i Gjøvik, eller Biri. Jeg kan komme meg hvor som helst innenfor Hedmark / Oppland.


Jeg er 21 år gammel.


Jeg har ingen venner rundt meg, jeg har nettopp flyttet hit etter at jeg har ødelagt livet mitt i den andre byen jeg bodde i før...


Og nå har det skjedd noe veldig spesielt, som jeg sikkert kunne ha skrevet her, men jeg føler det blir feil, det må sies face to face, som gjør at jeg er nødt til å ha en samtalepartner (møte personen) NÅ med en gang, MIDT på natta!

Jeg er ikke voldelig på noen måte, jeg vil bare ha hjelp!


Det jeg spør om nå, er om noen her bor i Gjøvik eller omegn, og kunne tenkt seg en kort tur ut? Det er helt OK hvis du vil sette krav til meg, som f.eks. at jeg skal holde meg 50 meter unna og sånt, jeg er med på det, jeg må bare få ut noe, og jeg må få direkte tilbakemelding.


Vær så snill?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg så et voksent familiemedlem misbruke et mindreårig familiemedlem. Dette var for noen uker siden. Jeg har ikke sagt det til noen... Dette er en familie, og jeg vil ikke ødelegge den mer...


Derfor tok jeg masse piller og amfetamin og sånt.


Nå har jeg noia, og jeg må derfor møte noen og få dette ut face to face, og kanskje få en klem etterpå, for det er det jeg trenger, jeg får ikke noe sånt her hjemme!

Lenke til kommentar

Ah, ingen fin situasjon. Sikkert unødvendig å si, men ty til rusmidler i motgang gjør vondt verre. Du er i hvert fall på rett spor, det må tas tak i for alles del i det lengre løp.

 

Kan bli vanskelig å møte noen midt på natta. Skjønner du vil møte noen fysisk for å snakke om det, men en idé kan være å ringe et krise/hjelpe-nummer. Finnes nok flere av de i Norge. Det er i hvert fall en start, ikke greit å sitte med sånt alene. De er nok flinke til å håndtere slike situasjoner, sikkert behjelpelige med hvordan du skal ta det videre også

 

Håper du klarer å holde deg unna dopet og får klemmen din. Alt er bedre enn å la det være.

Lenke til kommentar

Kan jo alltids ringe på hos en nabo, ingen som lar folk i nød stå ute og fryse. Hvis det må være en fremmed, prøv andre hus eller noe, ikke vet jeg.. Dopet har tydeligvis gitt deg irrasjonelle tanker på toppen av det hele. Det kommer til å ordne seg. Å ta sitt eget liv gjør det bare verre for alle. Du må være ansvarlig og sørge for at det ikke skjer igjen. Det vil ordne seg, jo fortere du tillater det å gro. Da må en starte med å ta tak, steget ved å ta kontakt med andre er bra.. fortsett sånn *virtual hug*

 

Hold deg opptatt så lenge, prøv og få tankene over på noe annet mens du kommer ned

Lenke til kommentar

Trådstarter:

Ta kontakt med Krisetelefonen til Kirkens SOS i Norge: 815 33 300 (Teksttelefonen for døve tlf. 55 32 56 97.), Ring på hos en nabo, politiet, ambulanse, hvem som helst. Dette er ikke noe du bør hanskes med alene. Spesielt ikke når du kommer med selvmordstrusler.

 

Vi har fått streng beskjed av SSFF, (Seksjon for selvmordsforkning og forebygging) på hvordan vi skal håndtere slike situasjoner.

 

Tråden blir derfor stengt og eg henviser den eller dei som måtte ha reelle tanker om dette om å ta kontakt med profesjonell hjelp. Forumbrukerene her inne har ikkje den nødvendige kunnskap og forutsetninger for å takle en situasjon som dette.
Det finnes dyktige folk der ute som kan hjelpe deg med den slags tanker, jeg vil oppfordre å ta kontakt for en prat. Du kan og ta kontakt anonymt på nettet gjennom nettsidene til Kirkens SOS.
Kriseeinformasjon i nødstilfelle
Krisetelefonen til Kirkens SOS i Norge: 815 33 300 (Teksttelefonen for døve tlf. 55 32 56 97)
Kirkens SOS Chat (åpningstid mandag til fredag 18:30-22:30)
Om noen har spørsmål eller kommentarer så ta gjerne kontakt med meg eller andre i moderatorlaget til diskusjon.no over personlig melding!
Og for guds skyld om dette er sant: RING NOEN FORTEST MULIG, DE KAN HJELPE DEG og du kan få hjelp!
Endret av Dysfuncti
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...