Gå til innhold

Apple TV og tilsvarende


Anbefalte innlegg

Hei! Vi har en hytte hvor vi vurderer å skaffe oss en eller annen TV-løsning. Per i dag har vi en bærbar PC koblet til en prosjektor som vi bruker til å se på NRK. Først var planen å anskaffe en PC dedikert til dette, men vi føler det blir mye å betale 2000kr+ for å se på NRK i feriene og en og annen helg. Jeg har hørt litt om Apple TV, men vet ikke helt hvordan det fungerer. Noen som kan forklare? Får du inn vanlige TV-signaler via internett? Hvilke kanaler er det snakk om? Er det månedlige kostnader? Ingen av oss eier noen Apple-produkter, finnes det andre produsenter med tilsvarende løsning?

 

En normal TV er uaktuelt, for vi vil ikke ha en stor parabolantenne på taket.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Apple TV er bare nettbasert, og har du andre Apple-produkter som iPhone, iPad eller Mac er det en fin greie fordi den gjør det mulig å streame innhold fra de enhetene til tv-en. Men det er ikke en erstatning for et tv-abonnement, med mindre du bare ser på NRK.

Jeg bruker Apple TV-en ofte til NRK Nett TV eller TV2 Sumo via Airplay på iPad/iPhone, det fungerer helt konge. Bruker mye TV2 Sumo for å se Premier League og det er deilig å slippe å koble laptopen til tv-en hele tiden. Ellers har du Netflix og filmleie/kjøp på iTunes innebygd i Apple TV.

Men ettersom ingen av dere har noen Apple-produkter er det vel ikke noe alternativ uansett. Jeg har ikke så mye peiling, men kanskje det beste er å se etter en leverandør av IPTV hvis nettet der er bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...