Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Ny i5 z87 212 evo - viftefeil eller noe annet?


Anbefalte innlegg

Har nettopp satt inn nye deler. Vet ikke om jeg gjorde det riktig med viften. Det står cpu fan error når jeg starter opp. Viften snurrer normalt og idle temp ligger rundt 30c med litt under 580RPM på viften, ser på BIOS. Har ingen CPU_OPT_FAN. Måleren har rød farge, den er på rundt 580RPM

 

Brukte arctic silver 5 kjølepasta, tror ikke jeg brukte for lite eller mye. Så på video på youtube som sa at den metallribba under hovedkortet skulle være utover på en intel setup.

 

Hva er normale temperaturer og er det noe viftefeil, eller har jeg muligens montert feil eller satt feil kjølepasta?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg klarer ikke å installere windows7 på nye oppsettet. Har prøvd med DVD og USB extern HD. Har prøvd å sette opp forskjellige boot orders, og jeg satt nettopp på full initialization USB. Har prøvd å connecte USB HD både bak og i front porter.

 

Har fortsatt gamle HD med win7 på den, men den blåskjermer konstant.

 

Den streken "_" hopper litt rundt oppe i venstre hjørnet også prøver den å starte windows fra gamle disken igjen.

 

Startup repair gjør ingenting.

Lenke til kommentar

30 grader i BIOS høres rett ut, at det kun blir registert 580 rpm kan være en tilfeldighet. Minimum rpm på den viften er 600.

 

Du snakker om gammel hard disk, hvilken annen disk har du? Og du må prøve å koble disken (ha kun en hard disk i når du skal installere) til SATA port 1 på hovedkortet. At det er en strek oppe i venstre hjørnet, tyder på at BIOS leter etter oppstartsmedia. Du kan også prøve å resette BIOS til Default.

Lenke til kommentar

Jeg klarte å installere windows 7 nå. Alt ser ut til å fungere normalt, holder på å installere drivere, skal holde øye med CPU temp den nærmeste tiden. Så lenge den snurrer er det vel kanskje normalt, og så lenge temperaturene ikke går for høyt (hva er normale temperaturer for factory clock under load med 212 Evo?).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...