Gå til innhold

Firefox "inaktiveres" ca hvert minutt


Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke om jeg heller burde skrevet i firefox tråden, men prøver her da jeg mistenker at det kanskje har med os'et å gjøre.

 

Det gjelder en ny maskin jeg akkurat har bygd og som ellers ser ut til å virke feilfritt. Noen specs;

 

W7x64

Asus Z87-K

I7 4770S

Crucial BallistiX Tactical 4GB

 

Har installert medfølgende drivere som delvis ikke er de aller nyeste, også installert open office, foxit reader, google drive + diverse lignende.

 

Til Firefox har jeg lagt til lastpass og xmarks og java og flashplayer.

 

Problemet er at Firefox "gråes ut" ca hvert minutt, som om jeg klikket med musa i et annet programvindu eller på skrivebordet. Dette skjer selv om jeg f.eks scroller kontinuerlig. Jeg må da klikke med musa i firefox-vinduet for å få firefox aktiv igjen. Dette er svært irriterende og faktisk ganske plagsomt.

 

Er det noen som har noe forslag til hvor jeg skal lete etter feilen her? Kan og nevne jeg ikke har noen andre programmer åpent, kun de som kjører automatisk som HD audio, Intel rapid storage osv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan legge til at dette gjelder ALLE vinduer, også Windows vinduer, mappevinduer, systemvinduer osv. De gråes ut etter ca 45 sekunder, selv om jeg har f,eks har en nedtrekksmeny åpen eller aktivt skriver i f.eks open office. Dette er utrolig irriterende, maskinen er jo nærmest ubrukelig. Håper virkelig dette går å fikse.

Lenke til kommentar

Tusen takk for hjelpen! :)

 

Jeg hadde samme TP-Link programmet satt til autostart, deaktiverte autostart og nå ser det ut til å være i orden. Merkelig at ikke produsenten har kommet med et oppdatert program, kjøpte jo dette kortet nå nettopp til denne maskinen. Har også samme kortet på en annen gammel pentiummaskin med W7 32 bit, har ikke lagt merke til samme problemet der, kanskje er det forskjell i oppførselen på programmet i 32 og 64 bit versjonen av W7.

 

I allefall, nok en gang takk! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...