Gå til innhold

La Ekstra-medlemmer laste ned epub/mobi


MiSP

Anbefalte innlegg

Jeg har sansen for mange av ekstra-artiklene dere kjører, på hele nettverket. Jeg liker å lese lange tekster på lesebrett/Kindle, av naturlige årsaker. Det er dessverre vanskelig å gjøre dette for Tek-nettverket, siden omtrent alle tjenester feiler pga. innloggingskrav for å lese Ekstra-saker, for ikke å snakke om sideinndeling av artiklene.

 

Jeg ønsker meg veldig en mulighet til å laste ned Ekstra-saker som epub/mobi. Formatene er såvidt meg bekjent basert på HTML, og ikke særlig å vanskelige å jobbe med eller konvertere til.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, vi skulle gjerne tilbudt artiklene i både epub, mobi, PDF, og evt. andre formater for lesing på hvilken som helst enhet. Utfordringen er å sikre at alt ser bra ut i alle formater uten å legge ned alt for mye arbeid per artikkel. Artiklene består som oftest av flere sider, kan inneholde videoer eller har bilder og sitater som flyter til høyre eller venstre i teksten.

 

For å tilby innholdet i flere formater (og gjøre det mer helhjertet enn bare å satse på at det vil se sånn passe bra ut) vil det kreve ekstra innsats i tilretteleggingen. Noen som har erfaring med denne typen formater og om det finnes noen verktøy som gjør denne jobben på en bra måte?

Lenke til kommentar

Aternativt kan dere tilby en "alle sider"-knapp (på alle saker, ikke bare Ekstra), så kan man i det minste lese artiklene med f.eks. Pocket (som ikke klarer sideinndelingen på Tek-nettverket, men som støtter innlogging til Tek Ekstra). Dette bør være rimelig enkelt å fikse - Gamer.no hadde det inntil for ikke så lenge siden.

Endret av MiSP
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...