Gå til innhold

►Lord of the Rings | The Middle-Earth Saga


AnjoEntertainment

Anbefalte innlegg

Lord of the Rings | The Middle-Earth Saga

Et prosjekt jeg startet for godt over ett år siden er nå endelig fullført. Etter å ha laget mang en tributes og trailere oppigjennom årene, derav Breaking Bad og Harry Potter, er det alltid Ringenes Herre som vil ha min plass som beste film- eller tv-serie.

Målet med denne tributen er å ta deg gjennom alle de tre filmene inkludert Hobbiten, med slik en spenning og nostalgi at hvert minutt holder deg fengslet og vekker de mangfoldige gode minner igjen til liv. Etter sporadisk klipping i over ett år, føler jeg at det målet er nådd. Se selv!

Klikk her for å se videoen!

NB! Videoen inneholder mangfoldige soundtracks og lydeffekter som har blitt brukt timesvis på å ha blitt satt sammen. Ha god lyd, og se i HD!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kunne du ikke bare skrudd ned musikken der det er tilfelle? :p

Hehe! Jo, forsåvidt, men det er noe med at når man redigerer timer etter timer så blir man veldig obs på hva som blir sagt og tror derfor at alle andre også vil høre det like tydelig i ettertid. Slik blir da ikke alltid tilfelle dessverre.

 

Håper fortsatt at de (relativt få?) stedene det er litt utydelig dialog ikke ødelegger helheten av en video jeg ellers er veldig stolt over. :)

Endret av AnjoEntertainment
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...