Gå til innhold

[Løst] CoD Ghosts PS3 60 FPS?


Captain Kuijt

Anbefalte innlegg

Søstra mi har nylig kjøpt en PlayStation 3 og CoD Ghosts. Jeg er en PC gamer og klarer lett å se forskjellen mellom 30 FPS og 60 FPS på når jeg spiller på PC'en min. Merkelig nok var det veldig bra flyt i bildet, som om det var 60 FPS på en nesten 10 år gammel konsoll. Er det 30 FPS eller 60 FPS på PS3 versjonen av CoD Ghosts? :huh:

Endret av Captain Kuijt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Visste ikke at det var så mye motion blur. Var litt vanskelig å sette ord på hva det var, trodde at det var FPS'en selv om det var lite sannsynlig på en gammel konsoll. Takker for godt svar, Kremt :)

Man kan sammenligne det med en film. De fleste filmer nå til dags er utgitt med 23.976 fps. For at dette ikke skal hakke legger man på motion blur. Hvis du ser film så ser du at det ikke direkte hakker, og det er heller ikke silkeglatt som et kjapt FPS spill. Motion blur er da bare en måte å få en lav framerate til å se flytende ut. Personlig hate jeg det da farger og grafikk generelt flyter sammen, dette er dog ikke noe man tenker over hvis man ser film, mest på spill det er plagsomt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...