Gå til innhold

Få større muskler


Anbefalte innlegg

Jeg er en gutt på 18 år, veier 50kg og er 170 høy..

 

har nylig begynt på trenings studio, vil ha mere volum enn jeg har fra før, hvem øvelser bør jeg ta?

tar kreatin og protein shake nå.

 

hvordan bør jeg trene brystet for å få mye volum? tenker selv at flyes er det beste alternativet.

 

setter pris på svar! :wee:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom du vil øke effektivt i størrelse i hele kroppen så kan du prøve å implementere super squat rutine, med 20 reps. Ekstremt effektivt, men ikke kjør denne øvelsen uten sikkerhets stenger på stativet, og ikke kjør denne dersom du ikke klarer å få i deg nok prot. og kalorier, du kommer til å ødelegge deg om du ikke gir nok kalorier i måltidene. Men det er en ekstremt effektiv ting å implementere om du ønsker å få opp kroppsmassen fort.

 

Og som det ble sagt over, om du er 50 kg så har du ingen behov for pulver, kaloribehovet ditt er så lavt at du kan dekke det med bare frokost, middag og kvelds. Når du øker i vekt og kaloribehovet overgår din evne til å putte mat i munnen (at det blir for mye for deg å klare å spise) så kan du begynne å blande mat i mikseren, det er lettere å drikke kalorier enn å spise de. Og når du kommer opp i en ekstra stor vekt og du ikke klarer å dekke kaloribehov ved verken mat i fast form eller i mikseren, kan du kjøpe pulver.

Endret av Baguett2
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg har selv vokst opp med høy forbrenning (ikke "ekstremt" høy, men det er det ytterst få som har), og alltid vært tynn. Trening har gjort at kroppen trenger mer næring, og jeg har derfor begynt å spise vesentlig mer enn jeg gjorde for noen år tilbake, og det er i stor grad slik de med høy forbrenning kommer seg ut av problemet.

Lenke til kommentar

Man kan ikke bygge store muskler på skinn og bein så første prioritet burde være å øke vekten med hjelp av bra næringsrik mat i mengder.

 

Du kan bygge alt samtidig. Ingenting i veien der. Men er såklart enig i at kostholdet må ligge til rette. Ellers er det jo helt nytteløst å trene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...