Gå til innhold

Saus til reinskav i ptabrød el. lefse


zetlitz

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ønsker å lage reinskav servert i pitabrød eller fajitaslefser, eller lignende, men sliter litt med å finne en passende saus, helst hjemmelaget. Er det noen som har tips til en saus/dressing jeg kan lage uten rømme, creme fraiche eller lignende, eller hvor det i alle fall ikke er hovedingrediensen? Naturellyogurt går trolig greit, så lenge det er en smakfull ingrediens som setter smak.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tzatziki? Den er yoghurtbasert og blir bl.a. brukt i den greske "kebaben", Gyros. Smaker nydelig :) Alternativt kan du prøve med Aioli som er egg+oljebasert.

Skrevet

Ja, kanskje Tzatziki eller Aioli kan være løsningen. Har alltid trodd at de var majones og/eller rømme i de, men ser jo at det ikke er det. Kan være en mulighet ja. Takk for tipset.

Skrevet

Aioli er basicly hvitløksmajones :)

Til reinskav ville jeg tro at en eller annen form for viltsaus ville funke bra? Minuset her er at det ofte er en liten dæsj fløte, rømme eller creme fraiche i de for å tykne smak og konsistens.

Tzatziki til reinskav har jeg ikke noe særlig tro på, men du får rapportere om resultatene om du prøver det ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...