Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Tastatur henger/lagger random


Anbefalte innlegg

Har et rart problem - som jeg ikke finner ut av.

 

Tastaturet lagger/henger med ujevne mellomrom. I og for seg ikke mystisk med hardware feil - men det gjelder kun ene brukerkontoen på pc'en. Dersom jeg logger på med en av de andre kontoene fungerer alt som det skal. Det får meg til å tenke i retningen register/annet.

 

Det er IKKE filtertaster under kontrollpanelet - det var det første jeg sjekket.

 

Har lite lyst å slette brukerprofilen min :-(

 

Det forøvrig windows 8.1, og problemet startet "plutselig" i går. Det er ingen indikasjoner på cpu bruk, og diskaktivitet burde ikke være noe problem iogmed at jeg har 2xssd i raid 0.

 

Noen som har vært borti dette?

 

Etter tips på andre forum har jeg prøvd å slette hele "temp mappen" til brukerprofilen uten at det hjalp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil ha det som en "nødløsning". Mitt problemer at jeg bruker en [email protected] profil - og denne kontoen er også benyttet på flere andre pc'er i huset for "sømløs" samhandling. Kødder jeg med profilen på hovedpc'n regner jeg med at det blir en dritt jobb å få ting på stell igjen.

 

Update - For å gjøre mysteriet større - når jeg logger på en RDP mot annen pc fra "lagge-konto", så kan jeg fint skrive og styre på der - flytter jeg musepeker ut på lokalt så lagger det. Så det er noe bøgg ifbm profilen av ett eller annet slag. Blir ikke klok.

 

Jeg blir f. så frustrert når pc ikke fungerer optimalt, og jeg ikke forstår hva problemet er :-(

Lenke til kommentar

Har 8.1 og alle oppdateringer installert. Startet plutselig i går kveld med køddet - uten at noen oppdatering var kjørt.

 

Problemet er som sagt at det kun er den ene brukerprofilen det gjelder. De andre profilene på samme PC har ikke problemet, så det er en eller annen tjeneste, app eller noe annet f. skap som lager krøllet.

Lenke til kommentar

Jeg måtte tilslutt bite i det sure eplet og lage en ny profil. Heldigvis så "virker" den defekte profilen selv om det lugger, slik at jeg kan hoppe frem og tilbake og se/fikse opp. Er nesten "ferdig" - måtte google litt for å få live profilen logget av/på med tanke på apper, men det gikk av nesten av seg selv.

 

Ikke akkurat min favoritt måte og bruke en torsdags kveld på, men må man så må man.

 

Takker for alle innspill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...