Gå til innhold

Kan kortet være defekt?


Nlklas

Anbefalte innlegg

Hei! For litt under 2 uker siden installerte jeg to nye MSI Geforce 770kort. Etter det har jeg opplevd noen problemer. Blåskjerm med "BCCode: 116". Vet det har med skjermkortene å gjøre, men er ikke sikker på hva årsaken er. Det har kun kommet et par ganger, og de fleste gangene i BF4 hvis jeg har kjørt spillet med SLI aktivert, det går som på skinner uten SLI. Nå nettopp fikk jeg blåskjerm med samme BCCode, når jeg åpnet Sony Vegas. SLI er ikke aktivert for øyeblikket.

 

Edit: Har prøvd å reinstallere driverne. Uten at det hjalp.

 

Hjelp?

Endret av Nlklas
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Napp ut ene skjermkortet og se hvordan det går. Hvis alt funker brillefint, bytter du port på det skjermkortet du har i maskinen. Hvis alt funker brillefint, friskmelder du det kortet og sannsynligvis hovedkortet. Så gjør du samme test med det andre skjermkortet. Stresstester i begge portene. Hvis alt da funker, er det enten annen hardware som spiller deg et puss eller driverene som ikke er bra nok.

Lenke til kommentar

Har du siste BIOS versjon 4.3? Den har - Enhanced PCI-E display card performance og - Improved memory compatibility som nyheter.

Når kom den oppdateringen? Jeg har ikke oppdatert BIOSen noen ganger siden jeg fikk pcen i fjor :s

 

Hva vil det hjelpe blåskjermene jeg får? Når SLI må være problemet, siden alle testene jeg tok ikke viste noen feil på hardwaren min.

Endret av Nlklas
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...